Vai vīrietim spēka gados ir vajadzīgas attiecības ar sievieti 45+? Nē, un vēlreiz nē!

Pēc 45 gadiem sievietēm sākas tā dēvētais Balzaka vecums. Pēc psihologu domām, šis ir emocionālā brieduma iestāšanās laiks un nebūt ne vieglākais periods sievietes dzīvē. Es piekrītu šim uzskatam un varu paskaidrot, kāpēc.

Ja vērtējam sievieti 45+ kā attiecību partneri, es saskatu vairāk trūkumu nekā priekšrocību. Kopīga bērniņa piedzimšanu uzreiz var izslēgt no dienas kārtības. Šajā vecumā ir grūti ieņemt bērnu, kā arī pārdzīvot grūtniecības un dzemdību periodu.

Jautājums ir ne tikai par organisma fizioloģiskajām spējām, bet arī par psiholoģisku negatavību radikāli pārkārtot savu dzīvi, raksta kāds blogeris.

Nenoliedzami, šajā vecumā ir iespējamas spēcīgas jūtas, taču attiecību veidošanai un uzturēšanai ar emocijām vien nepietiek.

Ja runājam par partneriem, kuri ir vienaudži un kuriem drīz iestāsies pensijas vecums, kā arī vientuļniekiem, attiecības var izveidoties.

Taču – ja vīrietis vēl nav sasniedzis 50 gadus, romānam ar Balzaka vecuma sievieti, manuprāt, nav nekādu priekšrocību.


Pat tad, ja noliekam malā jautājumu par dzimtas turpināšanu, bet tas ir viens no galvenajiem, plusu tik un tā tikpat kā nav. Ar vecumu veidojas stabili ieradumi un tos mainīt jauna partnera dēļ nebūs viegli.

LASI VĒL: Es randiņā izlikos par nabadzīgu puisi. Pastāstīšu viņas reakciju pēc 10 minūtēm

Aizdomāties liek arī fakts, ka līdz 45 gadu vecumam sieviete tā arī nav varējusi atrast partneri. Varbūt tas nav tāpat vien un kaut kas neļauj viņai veidot harmoniskas partnerattiecības?

Manuprāt, labākā kandidāte attiecībām ir jaunāka sieviete, vismaz tev nebūs jāvēro, kā uz vecumu mainās tava izredzētā. Nevajag paļauties tikai uz jūtām – labāk prātīgi izvērtēt visas iespējas un negatīvos aspektus.

Bet vai tu piekrīti bloga autoram? Vai, tavuprāt, attiecības starp 45+ sievietēm un viņu vienaudžiem vai gados jaunākiem vīriešiem vienmēr ir lemtas neveiksmei? Laipni aicināts dalīties komentāros!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment