Sirmu matu maldinājums: kāpēc sirmi mati nepiestāvēs parastai sievietei

Mūsdienās sievietes sirmiem matiem, kas vecākas par 50 gadiem, nav retums. Tāds tēls nav retums starp blogerēm, kas ir jau pieklājīgā vecumā, un viņas aktīvi aģitē saviem sekotājiem, lai arī viņi nekrāso savus sirmos matus.

Matu krāsu nevajag uztvert atsevišķi no pārējā koptēla. Bieži vien Instagram redzam sievietes ar koptu jauneklīgu seju un trenētu augumu, bet sirmi mati šajā gadījumā kalpo kā interesants papildinājums tēlam.

“Sirmi mati ir dabiski, un jūs ar tiem izskatieties brīnišķīgi!” – tāda ir devīze, ko popularizē daudzi blogeri.

Šādam tēlam patiešām ir savs šarms, bet tikai kombinācijā ar gludu seju un tonizētu vēderu. Nereti sievietes, kurām ir sirmi mati, bieži seja un figūra izskatās citādāk, un no visa modīgā tēla ir tikai sirmi mati.

LASI VĒL: Es randiņā izlikos par nabadzīgu puisi. Pastāstīšu viņas reakciju pēc 10 minūtēm

Pilnīga figūra un mīmikas krunciņas ir raksturīgas sievietēm vecumā no 40+, bet, ja pie visa tā ir vēl arī sirmi mati, ir pilnīgi iespējams izskatīties vecākai par saviem gadiem.

Padodoties modes tendencēm un atstājot sirmas šķipsnas, ir pilnīgi iespējams pievienot sev vismaz pāris papildu gadus. Kombinācijā ar košiem jauniešu apģērbiem ir viegli iegūt pilsētas frīka tēlu.

Sirmi mati ir lielisks veids, kā izcelties slaidām un jauneklīgām blogerēm, kurām šī krāsa tikai piešķir skaistu izskatu.

Realitātē matu krāsošana nepavisam nav izmisīgs mēģinājums aizkavēt jaunību, bet gan iespēja izskatīties kopti un vecumam atbilstošai.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment