Vai var šķirties pēc 50 laulības gadiem?

Dzīvoja kopā vīrs ar sievu, kuri bija jau cienījamā vecumā. Viņi sevi saistīja laulības saitēm, kad viņiem bija 18 gadu, bet 68 gadu vecumā viņi atzīmēja savas zelta kāzas. Kāzu jubileju nosvinēja ar vērienu.

Svinības bija dārgā restorānā, bija klāt visi bērni un mazbērni, kā arī radinieki no vīra un sievas puses. Tika teikti daudzi tosti un sūtīti silti vārdi laulāto virzienā. Viņi pat saņēma oficiālu diplomu no rajona galvas.

Pēc svētkiem pagāja dažas dienas, un tad negaidīti vīrs aizgāja no savas otrās pusītes. Izrādījās, ka viņš jau vairākus mēnešus uzturēja sakaru ar savu pirmo mīlestību, kuru bija atradis sociālajos tīklos.

Pēc vairāku mēnešu garas sarakstes vīrietis saprata, ka pirmā mīlestība ir pati stiprākā un pameta sievu, ar kuru kopā bija nodzīvojis pusi gadsimta.

Lai nebojātu svētkus, vīrietis paziņoju par savu lēmumu pēc tiem. Viņš vienkārši salika savas mantas čemodānā un pameta māju.

Sieva līdz pat šim brīdim nespēj atgūties, bet visi radinieki ir šokā. Visticamāk šajā stāstā laimīgi ir tikai vīrietis ar savu pirmo mīlestību, kuri ir atkal savienojušies pēc tik ilgiem gadiem.

LASI VĒL: Sirmu matu maldinājums: kāpēc sirmi mati nepiestāvēs parastai sievietei

Kad man stāstīja šo stāstu, es sajūsminājos par vīrieti un viņa rīcību. Pārsteidz tas fakts, ka pat cienījamā vecumā viņš prot mīlēt, just, nebaidās dzīvot un mainīt savu dzīvi.

Pēc tam nedaudz padomāju un ieliku sevi sievas vietā. Sanāk, ka ar šo aiziešanu vīrietis pārsvītroja visu viņu kopīgo dzīvi. Pāris dzīvoja labi, viņi bija autoritāte un piemērs bērniem.

Bet sanāk, kas tas viss bija apmāns. Jo pēc būtības vīrietis vienmēr mīlēja citu sievieti un visu savu dzīvi slēpa savas patiesās jūtas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment