Es sāku mazgāt matus ar sinepēm, nevis šampūnu: es jums pastāstīšu par pirmajiem rezultātiem

Ja es būtu zinājis agrāk, ka tik vienkāršam, lētam un pieejamam produktam būs tik pārsteidzošs efekts, es būtu sākusi to darīt agrāk.

Noteikti daudzi ir dzirdējuši par medus un sinepju masku, kas paredzēta matu augšanai un stiprināšanai. Lai to pagatavotu, jāsajauc sausās sinepes, olas dzeltenums un medus (var aizstāt ar cukuru). Maska īstenībā ir iedarbīga, savulaik aktīvi lietoju, bet bija slinkums kārtīgi gatavot, uzklāt uz saknēm un gaidīt atvēlēto laiku. Turklāt maska ​​dedzināja galvas ādu, kas nav tā patīkamākā sajūta.

Apmēram pirms mēneša es to pārrunāju ar draudzeni, viņa man ieteica izmēģināt nevis masku, bet izmazgāt matus ar sinepēm.

Kā mazgāt matus ar sinepēm

Piemērotas ir tikai sausas sinepes, atšķaidītas sinepes pastas veidā nevar izmantot matiem.

Vienkāršākā recepte: 2-3 tējkarotes sinepju aplej ar siltu ūdeni, lai iegūtu krējuma konsistenci. Jums ir nepieciešams samitrināt matus un berzēt šo maisījumu saknēs. Turiet dažas minūtes un pēc roku saslapināšanas sadaliet visā matu garumā (ja jums ir sausi galiņi, neklājiet uz tiem). Pēc minūtes noskalojiet. Tas ir jānomazgā, rūpīgi izskalojot matus. Skalojot matus Sinepes notecēs no saknēm un izskalos matus līdz pašiem galiem.

Daži sinepēm ūdens vietā pievieno olas dzeltenumu, citi pievieno ēteriskās eļļas, bet es to pagatavoju pēc iespējas vienkāršāk un ātrāk ar sinepēm un nedaudz ūdens.

Lasi vēl: Kā atbrīvoties no skudrām savā īpašumā? Viņi aizies paši divu augu dēļ. Pārbaudīts!

Pēc tam, kad sinepes ir nomazgātas, matus var uzklāt balzamu. Uzklāju tikai uz matu galiem (ap 10cm), lai tie ir pabaroti un neizžūst).

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment