6. Tad uzreiz bietēm pārlej ar karstu aromātisko eļļu un apmaisa. Pārklājiet uzkodu ar pārtikas plēvi un ļaujiet tai brūvēt vairākas stundas.
Korejiešu bietes ir vienkārša un garšīga uzkoda, ko gribēsies ēst vēl un vēl. To var pagatavot vairāk vai mazāk pikantā variantā, garšu var pielāgot pats.
Tevi arī varētu interesēt
Kā jums patīk šī recepte? Vai jums patika?
Lasi vēl: Sajauciet 1 garšvielu ar ūdeni un mušas netuvosies Jūsu mājai!
Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- 6 vīrieša ķermeņa daļas, kurām 90% sieviešu pievērš uzmanību vispirmsby Rinalds Bergmanis
- Drīzumā plānots ieviest skaidras naudas izmantošanas ierobežojumus — tiks noteikta augstākā pieļaujamā summa, kuru nebūs atļauts pārsniegtby Sandra Vīgante
- Briesmīgs lietusgāzes mākonis virzās uz mūsu pusi– kādus laikapstākļus sagaidīsim tuvākajā laikāby Sandra Vīgante