6. Tad uzreiz bietēm pārlej ar karstu aromātisko eļļu un apmaisa. Pārklājiet uzkodu ar pārtikas plēvi un ļaujiet tai brūvēt vairākas stundas.
Korejiešu bietes ir vienkārša un garšīga uzkoda, ko gribēsies ēst vēl un vēl. To var pagatavot vairāk vai mazāk pikantā variantā, garšu var pielāgot pats.
Kā jums patīk šī recepte? Vai jums patika?
Lasi vēl: Sajauciet 1 garšvielu ar ūdeni un mušas netuvosies Jūsu mājai!
Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Eksperti atbild beidzot uz sarežģīto jautājumu: kāpēc kaķis kož savam saimniekamby Laura Andersone
- Turīgais Rīgas brālis atveda man uz laukiem savu veco drēbju skapi, bet tas, ko viņš pieprasīja pretī, mani nolika “uz pauzes”by Rinalds Bergmanis
- Sāku dzīvot ar sievieti pēc ilgas vientulības, bet ātri sapratu – ir 6 lietas, kuras nespēju izturētby Rinalds Zembergs