6. Tad uzreiz bietēm pārlej ar karstu aromātisko eļļu un apmaisa. Pārklājiet uzkodu ar pārtikas plēvi un ļaujiet tai brūvēt vairākas stundas.
Korejiešu bietes ir vienkārša un garšīga uzkoda, ko gribēsies ēst vēl un vēl. To var pagatavot vairāk vai mazāk pikantā variantā, garšu var pielāgot pats.
Kā jums patīk šī recepte? Vai jums patika?
Lasi vēl: Sajauciet 1 garšvielu ar ūdeni un mušas netuvosies Jūsu mājai!
Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Izbijis dārzkopis nosauca 7 iemeslus, kāpēc ļaudīm pēc 60 dārzeņu audzēšanu labāk “mest pie malas”by Sandra Vīgante
- “Latvijas Valsts meži” darbinieks, strādājot mežā, nofilmējis neierastu skatu ar meža zvēru mazuļiem (+ VIDEO)by Laura Andersone
- +30 grādi, liels mitrums, spiedīgs un sutīgs: meteorologs Toms Bricis komentē, cik ilgi Latvijā turēsies šādi laika apstākļiby Laura Andersone