6. Tad uzreiz bietēm pārlej ar karstu aromātisko eļļu un apmaisa. Pārklājiet uzkodu ar pārtikas plēvi un ļaujiet tai brūvēt vairākas stundas.
Korejiešu bietes ir vienkārša un garšīga uzkoda, ko gribēsies ēst vēl un vēl. To var pagatavot vairāk vai mazāk pikantā variantā, garšu var pielāgot pats.
VIDEO:
Kā jums patīk šī recepte? Vai jums patika?
Lasi vēl: Sajauciet 1 garšvielu ar ūdeni un mušas netuvosies Jūsu mājai!
Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Veikalā pamanīju sievieti, kas pirka 30 kg sāls, piegāju pajautāt kāpēc – uzzinot atbildi pati arī nopirku
- Nenopirku mašīnu sava vīra tēvam un tad tik sākās.. Un tad man viss salikās kopā
- Kas patiesībā dara cilvēkus laimīgus pensijā: 5 galvenie faktori un finanses nav viens no tiem
- Veļu laikā, kad beidzas 10. novembrī, nedrīkst darīt šādas lietas, citādi sāksies neveiksmes
- Karaliskas vakariņas no vienkāršām sastāvdaļām: “ātrais plovs” 25 minūšu laikā
- 7 skaidras pazīmes, ka “aizgājušā” mīļā cilvēka dvēsele vēl aizvien atrodas tev blakus









