6. Tad uzreiz bietēm pārlej ar karstu aromātisko eļļu un apmaisa. Pārklājiet uzkodu ar pārtikas plēvi un ļaujiet tai brūvēt vairākas stundas.
Korejiešu bietes ir vienkārša un garšīga uzkoda, ko gribēsies ēst vēl un vēl. To var pagatavot vairāk vai mazāk pikantā variantā, garšu var pielāgot pats.
Kā jums patīk šī recepte? Vai jums patika?
Lasi vēl: Sajauciet 1 garšvielu ar ūdeni un mušas netuvosies Jūsu mājai!
Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- “Nezinu, kur šis ceļš vedīs, bet man tas būs ļoti īpašs…”: dziedātāja Samanta Tīna nāk klajā ar brīnišķīgiem jaunumiemby Laura Blūma
- “Ja sākšu domāt kā tāds vecs onkulis…”: leģendārais dziedātājs Žoržs Siksna atklāj, ko patiesībā domā par mūsdienu jaunatni (+ VIDEO)by Laura Blūma
- Meita paziņoja, ka grasās precēties: bet kā lai es ļauju viņai kļūt par tāda vīrieša sievuby Rinalds Bergmanis