Es uzzināju, kā 5 minūtēs notīrīt iekšējo stiklu cepeškrāsnī. Tas viss, pateicoties vienam trikam, kas ir atrodams katrā modelī.

Es uzzināju, kā 5 minūtēs notīrīt iekšējo stiklu cepeškrāsnī. Tas viss, pateicoties vienam trikam, kas ir atrodams katrā modelī.

Paskaties, cik daudz vecu tauku sakrājies uz manām cepeškrāsns durvīm. Vai tiešām ir iespējams to tā ielaist?

Ir pienācis laiks risināt šo problēmu. Galu galā, kā saka, labāk vēlu nekā nekad. Turklāt tagad šis process būs daudz vienkāršāks un efektīvāks. Un tāpēc.

Izrādās, ka katrai modernai krāsnij ir stikla izņemšanas mehānisms. Daudzi cilvēki to nepamana, bet tas vienmēr ir tur. Tagad es jums parādīšu, kur tas ir pie mums.

Paskaties, durvju apakšā, iekšpusē ir divi turētāji. Viņi nostiprina stiklu no abām pusēm.

Lai atbrīvotu stiklu, vienkārši atskrūvējiet āķus. Tas ir tik vienkārši.

Tagad varat to droši noņemt un ņemt līdzi vannā, izlietnē, lai nomazgātu ar visām ērtībām.

Es atzīmēju, ka šajā rakstā mēs runājam par durvju iezīmi, ko ne visi zina. Protams, jums ir jāmazgā visa cepeškrāsns, bet mēs ar to neapstāsimies. Tāpēc, ka mazgāju bez jebkādām problēmām.
Dažādos modeļos stikla stiprinājuma sistēma var atšķirties. Piemēram, dažās krāsnīs tas atrodas durvju augšpusē.

Lasi vēl: Es gatavoju vistas zupu “rudmatīte” no manas bērnības: vermicelli neuzbriest un zupa var ilgi stāvēt ledusskapī (atklāju noslēpumu)

Arī pašas skavas var atšķirties. Kaut kur tie ir tik mazi, ka jūs tos varat nepamanīt. Tad labāk ieskatīties instrukcijās.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment