Es vairs nebaidos no ērcēm un kukaiņiem un mierīgi eju pa mežu. Mans paštaisīts, lēts, bet pārbaudīts līdzeklis, kas viņus noteikti atbaidīs

Šīs sastāvdaļas ir: alkohols vai degvīns, kā arī vanilīns.

Izmēriet 100 mililitrus degvīna un ielejiet to dziļā bļodā, pēc tam ielejiet degvīnā vanilīna paciņu.

 

 

Es izmantoju 1,5 gramu paciņu. Tālāk jums ir jāsamaisa šīs sastāvdaļas. Vanilīns ļoti ātri izšķīst, tāpēc jums nav ilgi jāmaisa.

Atliek kompozīciju ielej īpašā pudelē. Produkts jāuzglabā hermētiskā traukā. Lai novērstu spirtu saturošās vielas iztvaikošanu.

Šeit ir tik vienkāršs un efektīvs veids, kas palīdzēs jums sevi pasargāt. Un, kas ir svarīgi, produkta cena ir ļoti lēta.

Paldies par uzmanību. Noteikti rakstiet savus komentārus, tie ir atvērti ikvienam.

Akcijas atkāpjas, valsts kases vērtspapīri svārstās, jo ASV likmes samazināšanas cerības zūd

Bet galu galā, vajag ievērot arī standarta pasākumus:

Valkāt garās bikses, piedurknes un cepures, lai samazinātu ērču kodumu risku. Bikses var ielikt zeķēs, lai ērces nevarētu piekļūt ādai.

Pēc uzturēšanās dabā regulāri pārbaudīt sevi un mājdzīvniekus, vai nav pieķērušās ērces. Noņemt ērces pēc iespējas ātrāk, izmantojot pinceti.

Saprotot ērču bioloģiju, izplatību un risinot aizsardzības pasākumus, var ievērojami samazināt risku sa***mt ar ērču pārnēsātām sl***ām un nodrošināt sev drošāku un patīkamāku laiku dabā.

Arī interesanti: Sirseņu pūznis: laimīgs atradums, par kuru var tikai priecāties. Es runāju par reāliem veidiem, kā gūt labumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment