Es vienkārši nevaru beigt gatavot šo kabaču pīrāgu

Ielejiet pienu atsevišķā bļodā un pievienojiet trīs olas.

Pievienojiet tējkaroti sāls, tējkaroti saldās paprikas un tējkaroti Provansas garšaugu.

Visu kārtīgi samaisa ar lāpstiņu līdz viendabīgai masai, var pievienot 2 ēdamkarotes augu eļļas.

Miltiem pievieno cepamo pulveri un izsijā miltus ar cepamo pulveri.

Tagad visu sajauc ar putojamo slotiņu – mums jāsagatavo viendabīga mīkla bez kunkuļiem. Visa putošana prasīs burtiski divas minūtes.

Un tagad mēs ielejam gatavo mīklu dārzeņos un viegli samaisām, mums vajag, lai visi dārzeņi labi sajauktos ar mīklu.

Tagad ņemam veidni, uzliekam cepampapīru, uzlejam nedaudz augu eļļas un ar otiņu vienmērīgi ieziežam dibenu.

Ielieciet dārzeņus ar mīklu pannā.

Vienmērīgi sadaliet pa pannu un lieciet uzkarsētā cepeškrāsnī uz aptuveni 50 minūtēm.

Pīrāgs gatavs, cepu cepeškrāsnī 45 minūtes. Ļaujiet tai nedaudz atdzist un izņemiet no veidnes.

Sastāvdaļas:

Cukini – 500 gr.
Sīpols – 2 gab.
Meksikas maisījums – 200 gr.
Olas – 3 gab.
Piens – 300 ml.
Sāls – 1 tējk.
Paprika – 1 tējk.
Provansas garšaugi – 1 tējk.
Augu eļļa – 2 ēd.k. l.
Milti – 140 gr.
Cepamais pulveris – 10 gr.

Sagrieziet porcijās, un tagad varat pasniegt silto un neticami garšīgo pīrāgu.

Mani draugi, cik tas ir smaržīgs, skaists un pārsteidzoši garšīgs. Šis ir viens no maniem mīļākajiem kabaču pīrāgiem.

Lasi vēl: Naudas prognoze: 2024.gada 5.-12.maijam, visām zvaigžņu zīmēm

To ir viegli pagatavot, un tas iznāk vienkārši pārsteidzošs.

Leave a Comment