Lietus, pērkona negaiss, nakts salnas. Kādi laikapstākļi būs no 7. līdz 12. maijam

Saskaņā ar sinoptiķu prognozēm šonedēļ frontālie šķēlumi atnesīs Latvijā lietu ar pērkona negaisu.

Otrdien, 7. maijā, tiek prognozēts lietus, vietām ar pērkona negaisu. Naktī ziemeļu rajonos iespējams slapjš sniegs. Naktī un no rīta dažviet sabiezēs neliela migla. Sagaidāms arī stiprs vējš 15-18 m/s. Naktī būs no -2 grādiem ziemeļu rajonos līdz +3 dienvidu rajonos, dienā no + 7 līdz + 13 grādiem.

Trešdien pārsvarā būs bez nokrišņiem. Naktī visā valstī gaidāms sals no 0 līdz -3 grādiem. Dienas temperatūra būs no +8 grādiem ziemeļaustrumu rajonos līdz +17 grādiem dienvidrietumu rajonos.

Ceturtdien nav prognozēti būtiski nokrišņi. Naktī būs no -3 līdz +5 grādiem, ziemeļaustrumu reģionos iespējams sals līdz -5 grādiem. Dienā gaidāms no +11 grādiem ziemeļaustrumos līdz +18 grādiem dienvidrietumos.

Piektdienas naktī vietām, pēcpusdienā visā valstī tiek prognozēti īslaicīgi nokrišņi, vietām iespējams pērkona negaiss. Naktī un no rīta dažviet gaidāma neliela migla. Naktī būs no -1 līdz +4 grādiem, pēcpusdienā gaiss iesils līdz +18-20 grādiem.

Lasi vēl: Pateicoties šim tautas “trikam”, skudras nekad vairs nenokļūs jūsu mājās

Sestdien pēcpusdienā dažviet īslaicīgi līs, ziemeļaustrumos iespējams slapjš sniegs. Dienvidu reģionos naktī un no rīta sabiezēs neliela migla. Naktī gaisa temperatūra būs +4-7 grādi pēc Celsija, dienā – +14-17 grādi pēc Celsija.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 68%

0%

Svētdien dažviet tiek prognozēti īslaicīgi nokrišņi lietus un slapja sniega veidā. Naktī būs no -1 līdz +4 grādiem pēc Celsija, dienā temperatūra būs +8-14 grādi pēc Celsija.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment