Es vienreiz uzlēju uz nezālēm un tās uzreiz nokalta. Dalos ar triku, ko nezina daudzi

Lai pareizi sajauktu komponentus, ir svarīgi ievērot proporcijas. Sākumā jums jāsajauc 100 ml 70% etiķa ar 300 ml ūdens. Tas nozīmē, ka ūdens daudzumam jābūt trīs reizes lielākam par etiķi.

Pēc tam pievienojiet 3 ēdamkarotes šķidrās sadzīves ziepes šķīdumam.

Sāls ir arī būtiska sastāvdaļa. Vajadzēs 3 ēdamkarotes.

Rūpīgi samaisiet iegūto šķīdumu, izvairoties no pārmērīgām putām.

Pēc tam ar šo šķīdumu apsmidziniet nezāles. Ja apstrādājamā platība ir neliela, to var vienkārši laistīt ar šo šķīdumu.

Rezultāti parādīsies nekavējoties. Pirmajās dienās zāle kļūs dzeltena. Aptuveni piektajā dienā nezāles būs pilnībā nokaltušas un tos būs viegli izraut ar rokām.

 

Šis rīks palīdz kontrolēt nezāles un nodrošina ilgtermiņa rezultātus. Maniem novērojumiem liecina, ka nezāles nekultivētajā zemē parasti neaug apmēram mēnesi. Turklāt, pat pēc šī perioda nezāles dīgst mazāk aktīvi nekā iepriekš.

Un, kas ir būtiski, šī šķīduma lietošana nenodara kaitējumu augsnei.

Nezāles parasti labāk aug un izplatās dažādos apstākļos nekā citi augi, taču ir daži faktori, kas var vēl ierobežot to augšanu vai pat iz**cināt tās. Šie faktori ietver:

Nepietiekams mitrums: Dažas nezāles var būt jutīgas pret mitruma trūkumu. Pārāk sausa vide var ierobežot to sēklu dīgšanu un sakņu attīstību.

Marts dārzā: kā pavasarī tikt galā ar zemesvēžiem

Nepietiekama gaismas piegāde: Lielākā daļa nezāļu ir saulesgaismas mīļotāji un aug labāk uz saulainām vietas. Ēnainās vietās vai apgaismojuma trūkuma apstākļos dažām nezālēm var būt grūtāk augt.

Konkurējoši augi: Ja konkurējošie augi ir spēcīgāki un aizņem visas pieejamās resursus, piemēram, barības vielas, mitrumu un gaismu, tas var ierobežot nezāļu izaugsmi.

Savstarpējās konkurences spiediens: Dažādas nezāles var izstumt viena otru, konkurējot par resursiem. Tās var izrādīt augstāku konkurenci, ja tās audzē kopā ar citām nezālēm.

Lasi vēl: Mežsargs man pastāstīja, kā viegli atbrīvoties no odiem un knišļiem mežā un laukos. Nav jāpērk nekas

Augsnes apstākļi: Augsnē var būt dažādi faktori, kas nelabvēlīgi ietekmē nezāļu augšanu, piemēram, augsta sārmainība vai skābums, smilšainība vai mālainība, kā arī augsnē esošo barības vielu trūkums vai pārmērība.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 68%

0%

Dabiskie ienaidnieki: Dažādas sēnītes, kaitēkļi vai sēnīšu sl**ības var uzbrukt nezālēm, kavējot tās augšanu vai iznīcinot tās.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment