Etiķis, soda un veļas ziepes: kā ātri un neatgriezeniski atbrīvoties no sliktas smakas kaķu pakaišu kastē

Kā soda un ziepes iznīcina smaku kaķu pakaišu kastē: jūs būsiet pārsteigti par neticamajiem rezultātiem.

Ne visi kaķēni labi panes tīrīšanas līdzekļus, kuros ir ķīmiskas sastāvdaļas. Tāpēc viņi var apiet savu tualeti. Lai izvairītos no šādām situācijām ar kaprīzo mājdzīvnieku, ir vairākas tautas metodes, kas palīdzēs lieliski iztīrīt kaķu pakaišu kastīti un uz ilgu laiku nogalināt visas nepatīkamās smakas.

Etiķis

Ar parasta baltā etiķa palīdzību jūs varat iztīrīt kaķu pakaišu kasti līdz perfektam spīdumam un atbrīvoties no visām nepatīkamajām smakām. Kas tam nepieciešams? Ielejiet etiķi kaķu pakaišu kastē un atstājiet to uz pusstundu. Pēc tam ar sūkli vai suku jānoslauka visi nosēdumi un izskalojiet pakaišu kasti ar siltu ūdeni.

Soda

Ja no kaķa pakaišu kastes izdalās spēcīga nepatīkama smaka, ar šo problēmu viegli tiks galā cepamā soda. Šim nolūkam jums būs nepieciešams puslitrs ūdens un divas ēdamkarotes cepamās sodas. Šo maisījumu labi samaisiet un ielejiet kaķa pakaišu kastē.

Pēc tam paņemiet birsti vai sūkli un rūpīgi iztīriet pakaišu kastīti. Lai panāktu lielāku efektu, varat iepildīt šo šķīdumu un atstāt pakaišu kastīti uz nakti, tas viegli iznīcinās visus piesārņojumus un smakas.

Lasi vēl: Uzvarēs loterijā: populārs astrologs nosauca trīs zodiaka zīmes, kurām Jaunā gadā ir iespēja izcelt džekpotu

Mājsaimniecības ziepes

Šis tīrīšanas līdzeklis lieliski darbosies vēl pirms kaķa urīna nosēdumu parādīšanās uz pakaišu kastītes. Ziepes iznīcinās visas nepatīkamās smakas, nebojājot pakaišu kastes virsmu. Tas arī novērsīs urīna aplikuma veidošanos.

Šādam līdzeklim jāsagatavo ziepju šķīdums, kam pievienota karbonāta soda. Puslitrā karsta ūdens ieberiet pusi gabaliņa ziepju, visu kārtīgi samaisiet, ja vēlaties, varat pievienot nedaudz sodas. Šķīdumu ielej kastītē uz nakti, pēc tam notīri visas netīrās vietas un noskalojies ar siltu ūdeni un etiķi.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment