Uzvarēs loterijā: populārs astrologs nosauca trīs zodiaka zīmes, kurām Jaunā gadā ir iespēja izcelt džekpotu

Pāvels Globa nosaucis trīs zodiaka zīmes, kuras laimēs loterijā.

Astrologs Pāvels Globa nosaucis trīs zodiaka zīmes, kuru pārstāvjus pēdējā nedēļā pirms Jaunā gada gaida veiksme un laime.

Vēžiem gada nogalē var šķist, ka viss ir slikti un sliktāk nebūs. Zvaigznes mudina neļauties izmisumam: gada pēdējā nedēļā jūs varat piesaukt savu dabisko optimismu un noskaņoties uz labāko. Ja spēsiet pārvarēt kūtrumu, Visums noteikti jūs atalgos ar patīkamām prēmijām. Un kādas tās būs – jūs uzzināsiet nedaudz vēlāk, Vecgada vakarā.

Kāds augšā ir nolēmis, ka Zivīm ir pienācis laiks sākt gatavoties Jaunajam gadam. Situācijas unikalitāte ir tāda, ka viss, ko Zivis uzņemsies, beigsies ārkārtīgi veiksmīgi. Sarkanie ikri – vislabākie un par centiem, negaidīta Jaungada naudas prēmija, varbūt pat laimests loterijā – kas zina. Ja sāksiet gatavoties svētkiem jau tagad, liktenis noteikti neatstās jūs bez dāvanām.

Lasi vēl: Ielieciet griķus zeķē un uzsildiet tos mikroviļņu krāsnī: 1 ģeniāls triks nodrošinās jums siltumu aukstumā

Skorpioniem, kuri pieraduši celties pirms 11, vajadzētu pārskatīt savus ieradumus. Galu galā rīts ir laiks, kad jūs varēsiet atrisināt svarīgākos jautājumus. Ja tev vēl ir kādi darbi, kurus vēl neesi paguvis pabeigt, centies tos atrisināt no rīta. Rezultātā apmierināts būsi ne tikai tu, bet arī tava vadība.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment