Lietas, kam obligāti jābūt tavā garderobē, ja pēc 60 gadu vecuma vēlies izskatīties eleganti

Sievietei pēc 60 nevajadzētu izskatīties kā večiņai, kas atmetusi ar roku rūpēm par savu ārieni, vai arī censties radīt pārmērīgi jauneklīgu tēlu, kas izraisa apkārtējos neizpratni vai pat vīpsnāšanu. Nobriedušā vecumā akcents jāliek uz eleganci.

Katra sieviete, protams, savu garderobi veido patstāvīgi atbilstoši savai gaumei, iespējām un ķermeņa īpatnībām. Bet tomēr iespējams sastādīt aptuvenu sarakstu ar lietām, kam vajadzētu būt ikvienas 60+ dāmas drēbju skapī.

Kleitas

Kleita ir neatņemama garderobes sastāvdaļa. Nobriedušām sievietēm priekšroka jādod vienkārša piegriezuma modeļiem, vēlams vienkrāsainiem, taču nav izslēgta arī neuzkrītoša apdruka.

Universālākais risinājums ir taisna kleita, kas piestāvēs gandrīz ikvienai dāmai. Vienkrāsaina kleita ir lielisks bāzes garderobes priekšmets. Kleitu var papildināt ar žaketi, kažokādas vai samta šalli, kā arī izmantot neuzkrītošas elegantas rotaslietas.

Ja figūra atļauj, vari izvēlēties piegulošas kleitas vai modeļus ar jostu. Šādas kleitas rada sievišķīgu siluetu.

Lasi vēl: No bērnības iegaršotie našķi… Klasiskā recepte!

Ja ķermeņa aprises ir problemātiskas, tev jāizvēlas fasoni, kas maskē nepilnības. Piemēram, izvirzītu vēderu var “noslēpt”, izvēloties kleitas ar ielaidumu problēmzonās.

Kreklu kleitas labi izskatās jebkuras figūras īpašniecēm. Atkarībā no auduma veida šādas kleitas var valkāt jebkurā gadalaikā.

Blūzes un krekli

Izvēloties blūzes un kreklus, priekšroka jādod gaišām krāsām. Gandrīz visas pasteļkrāsas izskatās labi, bet jāizvēlas tā, kas vislabāk piestāv tavam sejas tonim.

Ideāls variants ir klasisks taisns krekls. To var valkāt dāmas ar jebkādas formas ķermeņa apakšdaļu. Arī blūzēm jābūt lakoniskām. Un esi piesardzīga ar tādām detaļām kā bantīte pie kakla izgriezuma vai volāns, jo šīs detaļas var likt izskatīties vecākai.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment