Filmas Ātrs un bez žēlastības aktiera meita iesūdz tiesā Porsche par traģisko tēva nāvi

1

Medova aizpildījusi tiesas prāvas pieteikumu pret Porsche, jo viņas tēvs pēc avārijas bija bezsamaņā, līdz auto uzliesmoja un atņēma viņam dzīvību.

16 gadus vecā jauniete, kuras tēvs gāja bojā 2013. gadā, apsūdz Porsche ražotājus dizaina kļūdu pieļaušanā, kas noveda pie Vokera nāves.

Tiesas prāvas pieteikumā skaidri pausts apgalvojums, ka Vokeres tēvs pēc autoavārijas bija dzīvs, līdz brīdim, kad auto pārņēma liesmas.

Vokera meitu, Medovu, pārstāvošie advokāti apgalvo, ka Vokeram bija lauztas ribas un iegurnis, bet viņš bija dzīvs un iesprostots automašīnā.

Lai arī policijas dati liecina, ka automašīna tika vadīta ar 130 līdz 150 km/h lielu ātrumu, tiesas prāvas pieteikumā minēts, ka auto brauca ar 100 līdz 115 km/h lielu ātrumu. Tajā minēts, ka Porsche ražotāji zināja, ka modelim Carrera GT, bija problēmas ar kontroli un vadību. Tiek apgalvots, ka šī kļūme būtu viegli izlabojama, uzstādot stabilitātes menedžmenta sistēmu, kas pieejama citiem auto modeļiem.

1a

Tālāk minēts, ka degvielas cauruļu izvietojums automašīnā veicināja uzliesmošanu, kas nogalināja Vokeru. Advokāti pauž stingru pārliecību, ka šī mašīna ir bīstama un tai nav vietas uz ceļiem.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment