Finanšu prognoze 2023. gada decembrim: daži noraus džekpotu, citi mainīs profesiju

 

Svari

Decembris Svariem solās būt ļoti veiksmīgs. Ja plānojāt runāt ar savu priekšnieku par algas palielināšanu vai izredzēm darbā, tagad ir tam piemērotākais laiks.

Nebaidieties uzņemties iniciatīvu jaunās jomās. Vadība noteikti ievēros Svaru centienus.

Skorpions

Tas nebūs viegls mēnesis. Lai priekšnieki viņus pamanītu, Skorpioniem sevi būs jāpierāda teju katru dienu. Jūtieties brīvi izteikt savas idejas. Netērējiet savu enerģiju.

Starp citu, arī nav ieteicams tērēt naudu. Veiciet tikai nepieciešamos pirkumus. Decembris nav labākais mēnesis lieliem izdevumiem.

Strēlnieks

Pirms Jaunā gada burzmā Strēlnieks var nepievērst pietiekami daudz uzmanības darbam. Un to vienkārši nevar pieļaut. Gudri plānojiet savu laiku. Īpaši smagi būs jāstrādā mēneša pirmajā pusē.

Decembrī neaizņemieties no neviena. Strēlniekiem pašiem jātiek galā ar grūtībām.

Mežāzis

Mežāžiem decembris nav labākais mēnesis pārmaiņām. Šomēnes jums nevajadzētu mainīt darbu vai saņemt paaugstinājumu. Jūs riskējat palikt bez nekā. Stabilitāte Mežāžiem ir panākumu atslēga.

Taču neviens šīs zīmes pārstāvjiem netraucē veidot lielus nākotnes plānus. No komandējumiem ieteicams atturēties līdz gada beigām. Pavadiet vairāk laika ar saviem mīļajiem.

Ūdensvīrs

Decembrī Ūdensvīram vajadzētu ietaupīt naudu. Esiet aizņemts, plānojot gaidāmās brīvdienas.

Bet pievērsiet pienācīgu uzmanību savam darbam. Jo vairāk pūļu pieliksi, jo vairāk bonusu un naudas saņemsi mēneša beigās.

Zivis

Decembris Zivīm ir ļoti labvēlīgs mēnesis. Šis ir laiks, kad var droši nodibināt attiecības ar kolēģiem un priekšniecību. Mēneša vidū izvērtējiet aizvadīto gadu, analizējiet savas kļūdas un uzslavējiet sevi par sasniegumiem.

Lasi vēl: Fortūna pārņems savā aprūpē: šīs septiņas zodiaka zīmes kļūs par īstiem 2024. gada veiksminiekiem

Ja domājat par darba maiņu, nevilcinieties to darīt. Zivīm noteikti veiksies

Leave a Comment