FOTO: krievu puisis, gribot izcelties, sāka injicēt sintolu un eļļu roku muskuļos – rezultāts šausminošs!

Šis krievu puisis ir plašāk pazīstams ar tādām iesaukām/pseidonīmiem kā: sintola karalis, misters sintols un rokas-bazukas. Viņš ir kļuvis par interneta sensāciju Krievijā, pateicoties savām nedabīgā paskata rokām. 

21 gadu vecais, Kirils Terjošins no Krievijas, atklāj, ka lai iegūtu tādas rokas kā viņam ir tagad (vienas rokas apkārtmērs ptreiz ir 58 cm), vajadzētu ap 6 litriem sintola, taču šis preparāts ir dārgs un viņš, nevarot to atļauties, ir injicējis rokās arī olīveļļu. Lokālās anestēzijas nolūkos ir izmantotas lidokaīna injekcijas un arī tā lētāka alternatīva – benzilspirts. Vēlamais roku apkārtmērs jauneklim ir 65 cm un tālāk viņš domā pievērsties citām ķermeņa daļām, lai panāktu zināmu simetriju.

Puisis sava dzīvesveida dēļ ir izraidīts no sporta kluba, kuru viņš apmeklēja, jo īpašnieks ir noraizējies par iespējamām sekām un sporta kluba reputāciju, gadījumā, ja treniņa laikā Kirila veselība liks par sevi manīt, kas varētu būt pavisam sagaidāms iznākums. Kluba vadītājs un citi sportisti aicina cilvēkus saprast, ka tas, ko dara Kirils, ar sportu un kultūrismu it nekā nav saistīts.

Varētu likties, ka puisis ar sporta palīdzību nespēj sasniegt vēlamos rezultātus, taču šeit runa iet par pavisam ko citu – viņš nevēlas būt atlētisks, viņš vēlas būt “frīks” (tulk. freak) jeb cilvēks, ar neparastu/nedabīgu ārieni. Kā savus elkus viņš nosauc krievu “frīku” Aleksandru Špaku un amerikāņu kultūristu Romario Dossantos Alves, kas līdzīgi kā Kirils, ir pārņemts ar injekcijām muskuļos, lai panāktu nedabīgu efektu.

Puisis izbauda uzmanību, un izbrīnītos skatienus, kas viņam tiek sniegti, kad viņš atrodas publiskās vietās. Cilvēki vēlas ar viņu fotografēties un viņš var sajusties kā slavenība. Lielā uzmanība nav piesaistījusi meitenes, kas gribētu ar viņu satikties, taču kā norāda Kirils, tad viņš par meitenēm patreiz nedomā – viņš ir pārņemts ar savu ārieni un sevis “pilnveidošanu”.

Paralēli auguma aprišu koriģēšanai, Kirils vēlas nēsāt krāsainas kontaktlēcas acīs, uztaisīt “ķirzakas mēli”, papildināt savu smaidu ar ilkņiem, nokrāsot matus vairākos toņos vienlaikus un notetovēt teju visu ķermeni.

Naudu viņš pelna ar savu ārieni – ticiet vai nē, taču puisis dienā ar interneta starpniecību var nopelnīt 36 000 rubļus (520 EUR), kas ir viņa mātes vidējās mēnešalgas apmērs. Viss, ko viņam atliek darīt – fotografēt/filmēt sevi un šos materiālus regulāri pievienot savos sociālo tīklu kontos. Viņa draugs, tā teikt, palīdz Kirilam biznesā, piesaistot reklāmdevējus un pārdodot reklāmas laukumu Kirila sociālo tīklu kontos. Patreiz viņam ir 63 tūkstoši sekotāju vietnē Instagram.

Pēc ārstu izmeklējumiem tiek secināts, ka Kirila muskuļaudu struktūra ir pataloģiski izmainīta – tas nozīmē, ka, ja arī puisis pārtrauks injicēt dažādus preparātus, viņa roku izskats vairs nekad nebūs tāds kā iepriekš. Tāpat vienā no rokām tika atrasts abscesam līdzīgs veidojums, kas ir trauksmes signāls gaidāmajam iekaisumam un iespējamai operācijai. Arī vizuāli puiša rokas ir apsārtušas. Nākotnē ārsti prognozē iekaisumus, asinsrites traucējumus un pat amputāciju. Tas puisi no injekcijām neattur. Ik pa laikam viņa rokas maina krāsu un sapampst, kā rezultātā viņam nākas vērsties pie ārsta visai regulāri, taču pagaidām vēl viņš ir ticis sveikā cauri.

Lasi vēl: Lūk, kā izskatās poļu versija dzīvajai lellei “Bārbijai” – operācijas izmaksājušas ap 25 000 eiro

Avots: instagram.com, youtube.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment