Opel MOVANO piederumi

Movano komfortu salonā, kravas ietilpību un iespēju izvēlēties priekšējo vai aizmugurējo riteņu piedziņu. Apskatiet plašo specializēto piederumu klāstu, kas ļauj uzlabot jūsu darba ražīgumu.

Komforts un kopšana

Jūtieties kā mājās. Tā kā mēs automašīnās pavadām ļoti daudz laika, tās bieži vien ir kā mūsu otrās mājas. Jūs atradīsiet visu, kas nepieciešams, lai jūsu Opel automašīna izskatītos lieliski un lai to padarītu tik ērtu, cik vēlaties: gan iekšpusē, gan ārpusē, sākot no grīdas paklājiņiem un beidzot ar kravas izkārtošanas sistēmām un daudz ko citu.

Informācijas un izklaides sistēmas
Opel informācijas un izklaides sistēmas ir lieliskas — tās padara braucienu līdz galamērķim vēl patīkamāku. Esiet savienoti ar apkārtējo pasauli, izmantojot plašu klāstu mobilo tālruņu turētāju un Bluetooth® brīvroku komplektu, navigācijas sistēmu karšu atjauninājumus un dažādus multivides savienojumus, piemēram, planšetdatora turētāju.

Drošība un aizsardzība

Izbaudiet drošāku braucienu un izskatieties labāk. Sākot no dubļu sargiem un virsbūves aizsargplēvēm un beidzot ar signalizācijas sistēmām, drošības aprīkojumu un bērnu sēdeklīšiem, šeit jūs atradīsiet visu, kas nepieciešams, lai jūs un jūsu ģimene būtu drošībā un lai jūsu Opel izskatītos tikpat labi kā dienā, kad to iegādājāties.

Transportēšanas un bagāžas turētāju sistēmas

Ar Opel paņemt līdzi visu nepieciešamo ir daudz vienkāršāk. Mūsu plašais daudzpusīgo transportēšanas un bagāžas turētāju sistēmu klāsts lieliski noder gan dodoties ceļojumos, gan sporta aktivitātēm. Mūsu piedāvājumā ietilpst gan Opel oriģinālie produkti, gan mūsu sadarbības partnera Thule – bagāžas turētāju sistēmu tirgus līdera – aprīkojums.

Diski

Padariet savu Opel atšķirīgu, izmantojot jaunu disku komplektu. Lai arī kāda būtu jūsu gaume, šeit jūs atradīsiet plašu Opel oriģinālo vieglmetāla disku piedāvājumu, lai savai automašīnai piešķirtu individuālu izskatu. Izbaudiet Opel oriģinālo piederumu dizainu un kvalitāti.
Rakstu iesaka:
Avots: opel.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment