Fotogrāfs pārsteidz ar amerikāņu skarbajiem sejas vaibstiem

Brūss Gildens visu savu mūžu ir nodzīvojis Ņujorkā, kur uz ietvēm un ielu malām ir sastopami dažnedažādākie personāži un likteņa pamestie cilvēki, kuru ejas ir dzīves grūtību izvagotas.

Pats Brūss jau ir izpelnījies plašu atzinību, kā ievērojams ielu fotogrāfs, kuram ļoti detalizēti un skarbi izdodas parādīt cilvēku sejas. Savā tehnikā viņš izmanto īpaši spēcīgu apgaismojumu, lai izceltu un atklātu sejas vaibstu nepilnības, rētas un bojājumus.

Fotogrāfs uzauga Bruklinas ielās, kur viņš ļoti bieži vēroja cilvēkus ar tik dažādiem tēliem un raksturiem. Bruklinas ielas viņš dēvē par savām otrajām mājām. Pusaudža gados viņš nodarbojās tikai ar vērošanu, bet vēlāk nolēma, ka šie cilvēki ir tik atšķirīgi un unikāli, ka tie ir jāiemūžina un jāparāda plašākai sabiedrībai, ka lielā pilsētas dzīve nav tikai bezgalīga elegance, vīrieši uzvalkos un izsmalcinātu restorānu apmeklējumi.

Brūsa acs ir unikāla, jo šķiet, ka viņš ierauga un redz lietas, tā kā citi cilvēki pat nespēj iztēloties un paskrien tām vienkārši garām.

bruce1 bruce2 bruce3 bruce4 bruce5 bruce6

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Arnis</cite>

    Jā,jā! “…kuru ejas ir dzīves izvagotas”(!) WTF!!! Redaktor,vai pats arī pārlasi tekstu?

Leave a Comment