Varat to novietot uz papīra dvieļa, lai noņemtu lieko eļļu. Bet tas nav obligāti. “Karbonādes” neņem daudz eļļas.
Baklažānu iekšpuse ir mīksta. Viņiem ir laiks pilnībā sagatavoties. Un tas izrādās ļoti garšīgs. Tas patiesībā garšo pēc gaļas))
Var pasniegt ar jebkuru mērci. Šodien man ir adžika no plūmēm.
Šo ēdienu var pasniegt gan karstu, gan aukstu.
Lasi vēl: Kāpostu salātus ar “rozīnēm” izmēģināju kafejnīcā bez etiķa un cukura. Tagad es to regulāri gatavoju mājās
Labu apetīti., Lai labi garšo!
Tevi noteikti interesēs
- Tuvāko dienu laikapstākļi arī Latvijā nesaudzēs: ”Dabas klusums var būt ļoti mānīgs”by Sandra Vīgante
- 2026.gadā spēkā stāsies jauns noteikums, kurš attieksies uz elektrības cenām Latvijāby Sandra Vīgante
- Dārza influenceris Dāvids dalās ar savas ģimenes iecienītu recepti: pikanto gurķīšu uzkoda (+ VIDEO)by Laura Andersone