Varat to novietot uz papīra dvieļa, lai noņemtu lieko eļļu. Bet tas nav obligāti. “Karbonādes” neņem daudz eļļas.
Baklažānu iekšpuse ir mīksta. Viņiem ir laiks pilnībā sagatavoties. Un tas izrādās ļoti garšīgs. Tas patiesībā garšo pēc gaļas))
Var pasniegt ar jebkuru mērci. Šodien man ir adžika no plūmēm.
Šo ēdienu var pasniegt gan karstu, gan aukstu.
Lasi vēl: Kāpostu salātus ar “rozīnēm” izmēģināju kafejnīcā bez etiķa un cukura. Tagad es to regulāri gatavoju mājās
Labu apetīti., Lai labi garšo!
Tevi noteikti interesēs
- Pēkšņi aizsaulē dodas leģendāra dziedātāja, kuras dziesmas daudzi dungo vēl šodienby Sandra Ločmele
- Iedzīvotājiem jābūt uzmanīgiem! Pagasts Tukuma novadā nācis klajā ar satraucošām vēstīm: savairojušies vilkiby Laura Blūma
- Sieviete devās mežā Ogres novadā pavisam tuvu pie savām mājām: tas, ar ko viņa satikās mežā, pilnīgi mainīja viņas plānus…by Laura Blūma