Varat to novietot uz papīra dvieļa, lai noņemtu lieko eļļu. Bet tas nav obligāti. “Karbonādes” neņem daudz eļļas.
Baklažānu iekšpuse ir mīksta. Viņiem ir laiks pilnībā sagatavoties. Un tas izrādās ļoti garšīgs. Tas patiesībā garšo pēc gaļas))
Var pasniegt ar jebkuru mērci. Šodien man ir adžika no plūmēm.
Šo ēdienu var pasniegt gan karstu, gan aukstu.
Lasi vēl: Kāpostu salātus ar “rozīnēm” izmēģināju kafejnīcā bez etiķa un cukura. Tagad es to regulāri gatavoju mājās
Labu apetīti., Lai labi garšo!
Tevi noteikti interesēs
- Oktobris nesīs kaut ko tādu, kas nav noticis kopš 1743. gada: ir publicēta jauna prognozeby Sandra Vīgante
- Kaimiņiene Ilze bija kā “uzēdusies” mums ar vīru – pat mūsu suns viņai traucēja, bet reiz, nejauši viņu satiku veikalā…by Laura Andersone
- “Es tiešām esmu ļoti nepatīkami pārsteigts!”: šefpavārs Elmārs Tannis Rīgas Centrāltirgū piedzīvo sliktu pieredzi (+ VIDEO)by Laura Andersone