Gaļas vietā es ņemu baklažānus un gatavoju “karbonādes”: gan pēc izskata, gan pēc garšas tie gandrīz neatšķiras no gaļas (garšīgi un vienkārši)

Varat to novietot uz papīra dvieļa, lai noņemtu lieko eļļu. Bet tas nav obligāti. “Karbonādes” neņem daudz eļļas.

Baklažānu iekšpuse ir mīksta. Viņiem ir laiks pilnībā sagatavoties. Un tas izrādās ļoti garšīgs. Tas patiesībā garšo pēc gaļas))

Var pasniegt ar jebkuru mērci. Šodien man ir adžika no plūmēm.

Šo ēdienu var pasniegt gan karstu, gan aukstu.

Lasi vēl: Kāpostu salātus ar “rozīnēm” izmēģināju kafejnīcā bez etiķa un cukura. Tagad es to regulāri gatavoju mājās

Labu apetīti., Lai labi garšo!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment