Varat to novietot uz papīra dvieļa, lai noņemtu lieko eļļu. Bet tas nav obligāti. “Karbonādes” neņem daudz eļļas.
Baklažānu iekšpuse ir mīksta. Viņiem ir laiks pilnībā sagatavoties. Un tas izrādās ļoti garšīgs. Tas patiesībā garšo pēc gaļas))
Var pasniegt ar jebkuru mērci. Šodien man ir adžika no plūmēm.
Šo ēdienu var pasniegt gan karstu, gan aukstu.
Tevi arī varētu interesēt
Lasi vēl: Kāpostu salātus ar “rozīnēm” izmēģināju kafejnīcā bez etiķa un cukura. Tagad es to regulāri gatavoju mājās
Labu apetīti., Lai labi garšo!
Tevi noteikti interesēs
- Es vairs nevalkāju ”humpalu” drēbes no lietoto apģērbu veikaliem. Visu bez vilcināšanās izmetu – tūlīt izskaidrošu, kādēļby Sandra Ločmele
- Tas tiek novērots lielākajā daļā Latvijas un ilgs līdz 23.janvārim: meteorologi nāk klajā ar nopietnu brīdinājumuby Laura Blūma
- Ziemai teiksim atā – Latvijas sinoptiķi sniedz pirmo februāra prognoziby Sandra Ločmele