Varat to novietot uz papīra dvieļa, lai noņemtu lieko eļļu. Bet tas nav obligāti. “Karbonādes” neņem daudz eļļas.
Baklažānu iekšpuse ir mīksta. Viņiem ir laiks pilnībā sagatavoties. Un tas izrādās ļoti garšīgs. Tas patiesībā garšo pēc gaļas))
Var pasniegt ar jebkuru mērci. Šodien man ir adžika no plūmēm.
Šo ēdienu var pasniegt gan karstu, gan aukstu.
Lasi vēl: Kāpostu salātus ar “rozīnēm” izmēģināju kafejnīcā bez etiķa un cukura. Tagad es to regulāri gatavoju mājās
Labu apetīti., Lai labi garšo!
Tevi noteikti interesēs
- Kas patiesībā notiek, ja kartupeļus pirms vārīšanas ieliksi aukstā ūdenīby Rinalds Bergmanis
- Zīmes no aizgājušajiem — kā tuvinieki sūta astoņus dažādus signālus, lai palīdzētu un mierinātuby Rinalds Bergmanis
- Kāpēc dziedātāji un mūziķi valkā austiņas uzstāšanās laikā: tas nav tik viegli kā izskatāsby Sandra Vīgante