Varat to novietot uz papīra dvieļa, lai noņemtu lieko eļļu. Bet tas nav obligāti. “Karbonādes” neņem daudz eļļas.
Baklažānu iekšpuse ir mīksta. Viņiem ir laiks pilnībā sagatavoties. Un tas izrādās ļoti garšīgs. Tas patiesībā garšo pēc gaļas))
Var pasniegt ar jebkuru mērci. Šodien man ir adžika no plūmēm.
Šo ēdienu var pasniegt gan karstu, gan aukstu.
Tevi arī varētu interesēt
Lasi vēl: Kāpostu salātus ar “rozīnēm” izmēģināju kafejnīcā bez etiķa un cukura. Tagad es to regulāri gatavoju mājās
Labu apetīti., Lai labi garšo!
Tevi noteikti interesēs
- Ūdens būs līdz viduklim: sinoptiķis brīdina, ka drīzumā daudzi reģioni var kļūt par peldvietām dēļ lietavāmby Sandra Vīgante
- Izlūdzos mēslojuma recepti Aizkraukles ziedu veikalā – pēc tās orhidejas uzzied kā trakasby Rinalds Bergmanis
- Kāpēc agrāk kaķiem deva pienu, bet tagad uzskata, ka to darīt nevajag: ekspertu viedoklisby Laura Andersone