Varat to novietot uz papīra dvieļa, lai noņemtu lieko eļļu. Bet tas nav obligāti. “Karbonādes” neņem daudz eļļas.
Baklažānu iekšpuse ir mīksta. Viņiem ir laiks pilnībā sagatavoties. Un tas izrādās ļoti garšīgs. Tas patiesībā garšo pēc gaļas))
Var pasniegt ar jebkuru mērci. Šodien man ir adžika no plūmēm.
Šo ēdienu var pasniegt gan karstu, gan aukstu.
VIDEO:
Lasi vēl: Kāpostu salātus ar “rozīnēm” izmēģināju kafejnīcā bez etiķa un cukura. Tagad es to regulāri gatavoju mājās
Labu apetīti., Lai labi garšo!
Tevi noteikti interesēs
- Māsa Elīna ar savu ģimeni ievācās dzīvoklī man pretī; sākumā palūdza izņemt bērnu no skolas, vēlāk jau noteica ko man darīt – ko mēs no šī ieguvām
- Lielveikalā eju rindā tikai kreisajā pusē un izvairos no pašapkalpošanās kasēm: stāstu kāpēc tas ir svarīgi
- Kādu šķirņu suņi jums ir vispiemērotākie saskaņā ar Ķīniešu horoskopa zīmi
- Saeima apstiprina pretrunīgi vērtētās Darba likuma izmaiņas: zināms, kas mainīsies darba devējiem un darbiniekiem – kuri “iegūs” vairāk
- Sinoptiķi nāk klajā ar jaunākajām prognozēm: no 12. decembra Latvijā laika apstākļi mainīsies
- ”Par āra aktivitātēm būs jāaizmirst”: sinoptiķi atklāj tuvāko dienu laika prognozi










