Garda lavaša brokastu recepte – ēdiens gatavs jau 10 minūtēs; Ģimene šo ēdienu brokastīs prasa ļoti bieži

Kā pagatavot:

Plāno lavašu salokām 3 reizes un sagriežam taisnstūros. Jums vajadzētu iegūt 6 vai 8 no šīm platajām sloksnēm.

Lasi arī: Kaimiņiene mani pacienāja ar bumbieriem. Ierodoties mājās, es tos uzreiz izmetu: paskaidrošu, kāpēc

Tagad ķersimies pie pildījuma. Bļodā ieliekam 200 gramus biezpiena, iesitam vienu olu un samīcām ar dakšiņu.

 

Pēc tam biezpienam pievieno 200 gramus jebkura uz rupjās rīves sarīvēta siera un vēlreiz samaisa.

 

Ja masa ir pārāk bieza, pievienojiet vēl vienu olu, lai vēlāk vieglāk izlīdzinātu pildījumu pa lavašu.

 

Tālāk ņem vienu ēdamkaroti pildījuma un to vienmērīgi izsmērē pa lavaša loksni.

Lasi arī: Šodien jums atklāsim sen aizmirstu, bet ļoti garšīgu salātu recepti

Satinam rullī. Veidojas tūbiņa ar siera un biezpiena pildījumu. Pagaidām noliekam malā un darām to pašu ar pārējām loksnēm.

 

Pannā ielej augu eļļu un uzkarsē. Vienu tūbiņas malu apsmērēju ar sakultu olu un liek pannā ar “šuvi” uz leju.

Cep uz vidējas uguns līdz zeltaini brūnai. Apgrieziet un apcepiet no otras puses.

Es arī parasti apgriežu trubiņas uz sāniem, lai arī malas ir brūnas. Var arī necept uz pannas, bet likt uz 10-15 minūtēm cepeškrāsnī un gatavot 200 grādu temperatūrā.

 

Viss tiek pagatavots ļoti ātri, virsū ir kraukšķīga garoziņa, bet iekšā garšīgs staipīgs siers. Neprātīgi garšīgi, vienkārši ideāls brokastīm ar kafiju.

 

Kā pildījumu var pievienot šķiņķi, tomātus, zaļumus jeb visu, kas garšo. Pasniedziet karstu vai nākamajā dienā uzsildiet mikroviļņu krāsnī un ēdiet.

Leave a Comment