Sastāvdaļas:
5 citroni
500 ml degvīns
250 g cukurs
200 ml ūdens
Pagatavošanas metode:
Nomazgājiet citronus, noņemiet miziņu no 1 augļa ar kartupeļu mizošanas rīku vai ar rīvi.
No mīkstuma izspiež sulu, sajauc ar ūdeni, cukuru un liek uz plīts.
Uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai, samazina karstumu un vāra maisījumu 5 minūtes, neaizmirstot maisīt un noņemt putas.
VIDEO:
Lasi vēl: Jauna garša un ne tikai: kas notiek, ja dzer tēju ar sāli
No atlikušajiem augļiem noņem miziņu, nogriež balto miziņu un mīkstumu sagriež nelielos gabaliņos.
Citronu mīkstumu pārnes uz iepriekš izmazgātu burku, pievieno degvīnu un pagatavoto sīrupu, cieši aizver vāku un labi sakrata.
Tevi arī varētu interesēt
Uzlējumu novieto ledusskapja plauktā un pēc 5 dienām pārtecina caur marli.
Tevi noteikti interesēs
- Pie manis uz Ventspili atbrauca draugs no Marokas un viņam ļoti nepatika 8 lietas ko latvieši atļaujas darīt: stāstu ko
- Vīramāte uzreiz prasīja veikt DNS testu, jo mūsu dēls nebija līdzīgs tēvam; kad atnāca rezultāti, viss kļuva skaidrs
- Kartupeļi galvenajā lomā: 6 vienkāršas un gardas receptes
- Kā saglabāt burkānus svaigus visu ziemu – it kā tikko no dobes
- Uz konta ienāca nauda no nepazīstama sūtītāja – kā pareizi rīkoties
- Likumsargs lūdz autovadītāju atvērt motora pārsegu: kāpēc vairums šoferu pieļauj milzu kļūdu šajā situācijā







