Frī kartupeļu panēšana
Un viss manu frī kartupeļu triks ir panēšana, kas satur:
1. milti – 3 ēdamkarotes;
2. sāls – pēc garšas, varbūt nedaudz vairāk;
3. garšvielas – melnie un nedaudz aso piparu. Jūs varat izvēlēties pēc savas gaumes.
Attiecībā uz miltiem varu dot šādu padomu: labāk ir izmantot kukurūzas, nevis kviešu miltus. Tam ir vairāki iemesli:
garoza būs sarkanāka;
Sliktas ziņas leģendārā aktiera Jāņa Paukštello dzīvē – cilvēki satraukušies un izsaka atbalstu
Frī kartupeļi izskatās apetītlīgāki.
Starp citu, apmaisu uz cepampapīra,
Ieslēdz cepeškrāsni un uzkarsē līdz 220*C.
Cepešpannu izklāj ar cepampapīru.
Saldētās kartupeļu daiviņas liek maisiņā ar panējumu. Rūpīgi sakratiet, līdz viss ir kārtīgi pārklāts ar miltiem, sāli un garšvielām.
Liek uzkarsētā cepeškrāsnī, cep 7-10 minūtes. Pēdējais laiks ir atkarīgs no pašas krāsns iespējām un jaudas. Jums ir jāpielāgojas katram.
Lasi vēl: 2024. gada pavasara pārsteigumi: trīs zodiaka zīmes, kuras piedzīvos pēkšņu laimi
Lasi vēl: Martā tiks sāktas papildu izmaksas Latvijas iedzīvotājiem, kas pieder šai kategorijai …
Frī kartupeļi ir gatavi bez lāsītes eļļas. Ne sliktāks par McDonalds vai KFC, bet garšīgāks un veselīgāks. Un bērni pat nevar atšķirt atšķirību pēc garšas.