Gatavoju frī kartupeļus bez piliena eļļas, taukiem. Recepte ir vēl vienkāršāka. Bērni var ēst kaut katru dienu

Frī kartupeļu panēšana

Un viss manu frī kartupeļu triks ir panēšana, kas satur:

1. milti – 3 ēdamkarotes;

2. sāls – pēc garšas, varbūt nedaudz vairāk;

3. garšvielas – melnie un nedaudz aso piparu. Jūs varat izvēlēties pēc savas gaumes.

​Attiecībā uz miltiem varu dot šādu padomu: labāk ir izmantot kukurūzas, nevis kviešu miltus. Tam ir vairāki iemesli:

garoza būs sarkanāka;

Sliktas ziņas leģendārā aktiera Jāņa Paukštello dzīvē – cilvēki satraukušies un izsaka atbalstu

Frī kartupeļi izskatās apetītlīgāki.

Starp citu, apmaisu uz cepampapīra,

Ieslēdz cepeškrāsni un uzkarsē līdz 220*C.

Cepešpannu izklāj ar cepampapīru.

Saldētās kartupeļu daiviņas liek maisiņā ar panējumu. Rūpīgi sakratiet, līdz viss ir kārtīgi pārklāts ar miltiem, sāli un garšvielām.

Liek uzkarsētā cepeškrāsnī, cep 7-10 minūtes. Pēdējais laiks ir atkarīgs no pašas krāsns iespējām un jaudas. Jums ir jāpielāgojas katram.

Lasi vēl: 2024. gada pavasara pārsteigumi: trīs zodiaka zīmes, kuras piedzīvos pēkšņu laimi

Lasi vēl: Martā tiks sāktas papildu izmaksas Latvijas iedzīvotājiem, kas pieder šai kategorijai …

Frī kartupeļi ir gatavi bez lāsītes eļļas. Ne sliktāks par McDonalds vai KFC, bet garšīgāks un veselīgāks. Un bērni pat nevar atšķirt atšķirību pēc garšas.

Arī interesanti: Pelargonija: kopšana un auga audzēšana no spraudeņiem

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment