Ģeniālas idejas tiem, kas gatavojas vasaras sezonai pie dabas

  1. Lai jūs varētu pamieloties ar mājās gatavotām pankūkām arī pie dabas, pagatavojiet jau mājās pankūku mīklu. Sapildiet pagatavoto mīklu maisiņos, kā redzams attēlā. Paņemiet līdzi nelielu panniņu un baudiet mājas gardumus arī pie kāda ezera.
  2. Drošība vienmēr būs pirmajā vietā. Lai pasargātu sevi no negantajām ērcēm, ar drēbju rullīti ik pa laikam pārlaidiet pāri savām drēbēm. Tādā veidā ieraudzīsiet to, ko uzreiz tāpat saskatīt nemaz nevarējāt.
  3. Ja nevarat ne dienu izturēt bez olām, tad šāds olu uzglabāšanas un pārvadāšanas veids būs tieši laikā. Jau mājās būdami, salieciet burciņā vairākas jēlas olas. Tādā veidā pasargāsiet olas no plīšanas un tās var uzglabāt svaigas veselas dienas garumā.
  4. Jūtaties ne visai komfortabli, ja no rīta nav sanācis izmazgāt zobus, bet košļājamā gumija arī nav līdzi? Lai nenēsātu līdzi veselu zobu pastas tūbiņu, izspiediet zobu pastu uz polietilēna maisiņa vai plēves un paņemiet to līdzi šādi.
  5. Pārgājiena laikā neviens nav pasargāts no pēkšņa lietus. Lai kājas nekļūtu slapjas, pirms došanās pārgājienā ieberzējiet apavus ar vasku vai parafīnu. Protams, ka gumijas zābakus tas neaizvietos, taču no liela ūdens daudzuma gan.
  6. Lai jūs nesavainotu savas rokas vai citus priekšmetus no skuvekļa, kas ievietots kosmētikas maciņā vai somiņā, uzlieciet skuveklim pa virsu oriģinālos uzgaļus vai arī papīra lapu turētāju. Vienmēr ir patīkami, ja pat pie dabas iespējams būt gludi noskūtai.
  7. Lai ātri iekurinātu ugunskuru, pamērcējiet vates gabaliņus vazelīnā. Ugunskurs degs kā pats nelabais.
  8. Tiem, kam ļoti nepatīk kukaiņi, it īpaši, ja tie ierāpo apavos, tad laikā, kad tos neizmantojiet, ielieciet grozā. Kad atkal vēlēsieties tos uzvilkt, varēsiet droši izņemt no groza un apaut kājas.
  9. Nekad neaizmirstiet par roku mazgāšanu pirms ēdienreizes. Ja gadījumā nav iespējams tikt pie ūdens, vienmēr var uzmeistarot šādu aparātu. Jutīsieties kā komfortablā tualetē.
  10. Lai nodarbinātu bērnus pārgājiena laikā, izdomājiet viņiem interesantus uzdevumus ar noteiktu ziedu savākšanu. Tas ir ne tikai interesanti, bet arī pamācoši.
  11. Ja esat cilvēks ar ļoti pedantisku dabu un bez kārtības nevarat izdzīvot ne dienu, tad šāds organizatoriskais priekšmets būs tieši laikā. Turpmāk viss tiks sadalīts pa noteiktām kabatiņām.
  12. Kukaiņi var būt ārkārtīgi apnicīgi un uzmācīgi. Tie mēdz ielīst arī jūsu dzērienos. Lai to nepieļautu, uzmeistarojiet šādu te ierīci, precīzāk, uzlieciet glāzītei pa virsu kēksiņu vienreizējo formu vai arī foliju, kurai pa vidu izgrieziet mazu caurumiņu salmiņam. Tas arī viss!
  13. Zariņi ir universāls pakaramais jebkādām lietām. Šādu pakaramo jūs varat uzmeistarot paši.
  14. Iespējams arī pašam uzmeistarot ērtu tualeti. Būs nepieciešama tikai fantāzija un veiklas rokas. Tualetes papīru iespējams ielikt plastmasas burciņā, kurai izveidots speciāls caurums papīra izņemšanai.

Lasi vēl: 10 zelta likumi piknikam

Avots: ofigenno.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment