Ģimene aicina pārstāt izmantot drāšu birstes grila restu tīrīšanai. Viņu pieredze gandrīz maksāja dēla dzīvību

6 gadus vecais zēna sāka ēst burgeru, kura gaļa bija cepta uz grila, bet jau pēc pāris minūtēm sākās briesmu lietas…

Fioru ģimene nolēma pavadīt jauku ģimenes vakaru mājas pagalmā. Viņi iekurināja grilu un sāka gatavot hamburgerus. Taču viss nenoritēja tik jauki, kā viņi bija plānojuši…

Zēnam kļuva aizvien sliktāk un sliktāk ar veselību, tādēļ mamma, vārdā Nadja, nekavējoties veda zēnu uz neatliekamo medicīnisko palīdzību. Ārsti bija šokā, kad ieraudzīja, kas atradās viņam kaklā…

Bērnu slimnīcā ārstiem veiksmīgi izdevās atbrīvoties no dzelzs pavediena, kas bija iedūries zēnam kaklā. Ārsti piebilda, ka zēnam ļoti paveicās, jo nebija sācies iekaisuma process – izrādījās, ka šī dzelzs plānā stieple ne tuvu nebija pati tīrākā.

Varēja redzēt, ka bērnu ķirurgiem tas nav pirmais šāda veida atgadījums. Ļoti daudz pacientu ierodas slimnīcā, lai viņiem izņemtu plānos dzelzs birstes sarus.

Ārsts Azizs Benbrahims stāsta: “Pirms gada pie manis atveda zēnu, kas atradās uz dzīvības un nāves robežas. Taču šī bērna vecāki tik ātri nenoreaģēja uz radušos problēmu, jo bērns slims mājās nogulēja apmēram divas nedēļas!”

Tad Fioru ģimene nolēma vērsties pie uzņēmuma “Barbecue World”, kas ražo šīs birstes, lai risinātu problēmu. Tur strādājošais Dafs Diksons skaidroja, ka šīs birstītes ir nepieciešams mainīt, līdzko tās sari kaut mazliet sāk bojāties. Turklāt vislabāk esot izmantot tās birstes, kuru sari piestiprināti pie metāla plāksnītes, nevis pie koka vai plastmasas.

Starp citu, iesakām neaizrauties, tīrot grilu ar drāšu birsti, jo ir daudz labāks veids, kā to izdarīt:

  1. Grila režģi paturiet ugunī – tas palīdzēs nodedzināt nost ēdiena paliekas.
  2. Noberziet grila režģi ar zaļu kartupeli.
  3. Arī alumīnija folija kalpos par lielisku līdzekli, kas palīdzēs attīrīt grila režģi.

Kā redzat, ir iespējams lieliski atbrīvoties no netīrumiem arī bez šādas birstes palīdzības.

Lasi vēl: Vistas šašliks ar kabačiem – tikai 56 kcal uz 100g! Ideāla grilsezonas recepte tievētājiem!

Avots: revolucija.eu

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment