Tievējiet garšīgi un nepalaidiet garām grilsezonu! Vistas filejas un kabaču šašliks ir tieši tas, kas jums vajadzīgs!
Sastāvdaļas:
- 1-2 kabači
- 500 g vistas filejas
- olīveļļa cepšanai
Marināde:
- 1 ēdamkarote olīveļļas
- 1 ēdamkarote sojas mērces
- 1 tējkarote ābolu etiķa (derēs arī citronu sula)
- 1 ķiploka daiviņa
- 0,5 tējkarote medus
- garšvielas pēc izvēles (es izvēlējos timiānu, oregano, kā arī ķimenes)
- sāls, malti melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana:
Vistas fileju sagrieziet vidēja izmēra gabaliņos.
Lieciet tos bļodiņā un pievienojiet klāt visas atlikušās marinādes sastāvdaļas.
Visu pārmaisiet un atstājiet marinēties kādas 20-30 minūtes, var arī ilgāk.
Kabačus sagrieziet garās lentēs visā kabaču garumā.
Pievienojiet sālu un atstājiet tos uz 10 minūtēm.
Uz irbulīšiem lieciet kabaču šķēlītes, kas sarullētas ruletēs, tad fileju, tad atkal ruleti utt.
Šašliku cepiet augu eļļā uz vidējas uguns no visām pusēm.
Pasniedziet kopā ar mērci, kas pagatavota no krējuma un ķiploku gabaliņiem.
Lasi vēl: 6 fitnesa salātu receptes ar vistas krūtiņu! Tiešām garšīgi!
Avots: fithacker.ru