Ģimene jums lūgs gatavot šīs vakariņas atkal: ukraiņu kartupeļu pankūku recepte

Foto – ekrānuzņēmums

Kartupeļu pankūkas, protams, daudzās ģimenēs ir iecienīts ēdiens, taču, vai zināt, kā kartupeļu pankūkas gatavo ukraiņu saimnieces? Tās ir tik lieliskas, ka vienreiz pagatavojot tās negribēsiet taisīt citādi.

Turklāt, kas ir vislabākais – lai pagatavotu šo ēdienu, jums būs nepieciešamas tikai 10 minūtes laika, turklāt arī produktu izmaksas nav lielas. Un izdosies garšīgi pabarot visu ģimeni. Labāk uzreiz pagatavojiet vairāk, jo visi prasīs vēl.

 

Foto – ekrānuzņēmums

Ārpusē kraukšķīga, zeltaini apcepta kartupeļu pankūka, bet iekšpusē – mīksts, sulīgs un aromātisks gaļas pildījums. Šī tekstūru kombinācija ir ļoti baudāma. Kartupeļu maigā garša lieliski sader ar pikantāku, sāļāku gaļas pildījumu. It īpaši, ja gaļa ir labi apstrādāta ar sīpoliem, ķiplokiem un garšvielām.

Siltuma un sātīguma sajūta – šis ēdiens bieži tiek saistīts ar mājīgu, sildošu sajūtu, jo tas ir treknāks un sātīgāks. Ideāls ziemas vai rudens maltītei.

Miljonārs Jūlijs Krūmiņš komponistam Raimondam Paulam pasniedzis ļoti jocīgu dāvanu

Pagatavošanas laiks: 10 minūtes
Sagatavošanas laiks: 2 minūtes
Porcijas: 6 līdz 8 porcijas
Receptes izcelsme: Ukraina

Foto – ekrānuzņēmums

Pagatavošana:

1. Vispirms kartupeļus nomazgā un nomizo, pēc tam sarīvē uz smalkas rīves. Tad sarīvētos kartupeļus izspiež, lai tiktu vaļā no liekā šķidruma.

Lasi vēl: Šis produkts, kas atrodas jebkurā virtuvē, ir brīnišķīgs tomātu kopšanā: iesaka agronomi un pieredzējuši dārznieki

2. Nākamais solis – sasmalciniet divus sīpolus. Viens sīpols būs kartupeļu masai, bet otrs – pildījumam. Atcerieties, ka kartupeļiem sīpols jāpievieno bez sulas, bet maltajā gaļā, gluži pretēji, ar sulu, jo tas dod papildus sulīgumu.

 

Nākamais solis ir ļoti svarīgs!

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk