Kartupeļu pankūkas, protams, daudzās ģimenēs ir iecienīts ēdiens, taču, vai zināt, kā kartupeļu pankūkas gatavo ukraiņu saimnieces? Tās ir tik lieliskas, ka vienreiz pagatavojot tās negribēsiet taisīt citādi.
Turklāt, kas ir vislabākais – lai pagatavotu šo ēdienu, jums būs nepieciešamas tikai 10 minūtes laika, turklāt arī produktu izmaksas nav lielas. Un izdosies garšīgi pabarot visu ģimeni. Labāk uzreiz pagatavojiet vairāk, jo visi prasīs vēl.
Ārpusē kraukšķīga, zeltaini apcepta kartupeļu pankūka, bet iekšpusē – mīksts, sulīgs un aromātisks gaļas pildījums. Šī tekstūru kombinācija ir ļoti baudāma. Kartupeļu maigā garša lieliski sader ar pikantāku, sāļāku gaļas pildījumu. It īpaši, ja gaļa ir labi apstrādāta ar sīpoliem, ķiplokiem un garšvielām.
Siltuma un sātīguma sajūta – šis ēdiens bieži tiek saistīts ar mājīgu, sildošu sajūtu, jo tas ir treknāks un sātīgāks. Ideāls ziemas vai rudens maltītei.
Miljonārs Jūlijs Krūmiņš komponistam Raimondam Paulam pasniedzis ļoti jocīgu dāvanu
Pagatavošanas laiks: 10 minūtes
Sagatavošanas laiks: 2 minūtes
Porcijas: 6 līdz 8 porcijas
Receptes izcelsme: Ukraina
Pagatavošana:
1. Vispirms kartupeļus nomazgā un nomizo, pēc tam sarīvē uz smalkas rīves. Tad sarīvētos kartupeļus izspiež, lai tiktu vaļā no liekā šķidruma.
Lasi vēl: Šis produkts, kas atrodas jebkurā virtuvē, ir brīnišķīgs tomātu kopšanā: iesaka agronomi un pieredzējuši dārznieki
2. Nākamais solis – sasmalciniet divus sīpolus. Viens sīpols būs kartupeļu masai, bet otrs – pildījumam. Atcerieties, ka kartupeļiem sīpols jāpievieno bez sulas, bet maltajā gaļā, gluži pretēji, ar sulu, jo tas dod papildus sulīgumu.
Nākamais solis ir ļoti svarīgs!
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Valsts plāno palīdzēt iedzīvotājiem, kuri gatavojas iegādāties tuvākajā laikā šo: ”Līdz pat 150 eiro”by Sandra Vīgante
- Ome no Valmieras pastāstīja, kāpēc tualetes vāks vienmēr jātur cietby Rinalds Bergmanis
- Meteorologi pēkšņi mainījuši prognozi uz augustu – zināms kam vajag gatavoties uz 14.datumuby Sandra Vīgante