Horoskops 10. jūlijam: Jaunavām – iepriecinoša lieta, Strēlniekiem – ielūgums
3. Maltajai gaļai pievieno garšvielas, bet kartupeļiem – piparus, sāli un olu. Pēc tam sāk veidot pašas pankūkas. Nelielā kartupeļu daudzumā, ko saplacina ar plaukstu, ietin iekšā malto gaļu un atkal saplacina.
4. Kad pankūkas ir izveidotas, tās sāk cept uz uzkarsētas pannas, kurā ielieta eļļa (kas arī ir jau karsta). Cep no abām pusēm, līdz tās iegūst zeltainu garoziņu. Principā pankūkas no katras puses jācep vidēji 2 minūtes uz vidējas uguns ar vāku, jo tad nebūs bažu, ka pildījums ar gaļu ir izcepies. Savukārt, ja tomēr vēlaties, lai tās būtu arī kraukšķīgas, tad beigās vāku noņemiet un cepiet uz lielākas uguns.
Sastāvdaļas pankūkām:
Kartupeļi – 1 kg
Sīpoli – 1 gab.
Olas – 1 gab.
Sāls – pēc garšas
Pipari – pēc garšas
Sastāvdaļas pildījumam:
Vistas gaļas maltā gaļa – 300 grami
Sīpols – 1 gab.
Sāls – pēc garšas
Pipari – pēc garšas
Garšvielas – pēc izvēles
Augu eļļa
Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Ko es sapratu par vīriešiem, kad man palika 35by Rinalds Bergmanis
- Rozes ziedēs kā mākoņi visu vasaru: mēslojumam jāizmanto divus produktus, ko parasti izsviežam atkritumosby Laura Andersone
- Agronomi dalās pieredzē – 6 augi, kurus nedrīkst laistīt ar aukstu ūdeni: tādu “peldi” tie neizturēsby Laura Andersone