Ģimenei draudzīgs: plašs, ērts, daudzpusīgs Opel Combo

Iespējams, ka Opel modeļu ofensīvas jaunākā pienācēja nepārspējamā daudzpusība ir mazāks pārsteigums, kā tā plašais augsto tehnoloģiju risinājumu klāsts. Tas ir pieejams kā 4,4 metru garš standarta variants vai par 35 cm garāka lielā versija ar divām bīdāmām aizmugurējām durvīm standartaprīkojumā. Abiem variantiem augstums ir 1,8 metri, un abas konfigurācijas būs pieejamas ar piecām vai septiņām sēdvietām, nodrošinot, ka pat lielās ģimenes kopā ar saviem mājdzīvniekiem var baudīt plašu un ērtu braucienu.

 Arī lielas bagāžas vai apjomīga sporta ekipējuma pārvadāšana uz brīvdienu galamērķi Opel Combo īpašniekiem nesagādās grūtības. Piecu sēdvietu standarta garuma versijai minimālais bagāžas tilpums ir 597 litri, kas nozīmē, ka brīvdienās nevienam no pasažieriem, tostarp ģimenes mājdzīvniekiem, nebūs jādzīvo bez viņu iecienītākajām rotaļlietām vai segām. Cilvēki, kuriem nepieciešams vēl vairāk telpas, var izvēlēties arī garo riteņu bāzi, kuras minimālais bagāžas apjoms ir 850 litri[1].

Tomēr Combo Life ir ne tikai plašs un ļoti ērts ģimenes vieglais auto. Tas var arī tikt izmantots kā neliels kravas auto. Ja salocīsiet aizmugures sēdekļus, standarta modeļa bagāžas ietilpība pieaugs par vairāk kā trīs reizēm līdz 2126 litriem, kas nozīmē, ka kempinga aprīkojuma, velosipēdu vai lielu saiņu pārvadāšana no punkta A līdz punktam B vairs nav problēma. Combo Life garākā versija ar nolocītiem aizmugures sēdekļiem piedāvā vēl lielāku ietilpību. Šajā konfigurācijā tas var pārvadāt iespaidīgus 2693 litrus[2]. Turklāt, izstrādātāji ir arī domājuši par to, kā transportēt garus priekšmetus. Tāpēc priekšējā pasažiera sēdeklis var tikt salocīts vienlaidus ar aizmugurējiem sēdekļiem, kas pagarina iekraušanas laukuma garumu, līdz ar to iespējams transportēt vējadēļus vai garas mēbeļu kastes. Dizaineri arī ir parūpējušies par to, ka kaitinošā šķirba, kas reizēm palikusi starp bagāžu un bagāžas nodalījuma vāku, var tikt izmantota, pateicoties papildus pasūtāmam atveramam logam bagāžas nodalījuma vākā, līdzīgi kā augstākās klases SUV.

Abu variantu otrās rindas sēdvietas ir pielāgojamas individuālām vēlmēm. Klienti varēs izvēlēties standarta otrās rindas sēdekli ar 60/40 dalījumu vai arī trīs atsevišķus sēdekļus, kurus var ērti salocīt no bagāžas nodalījuma[3]. Abos gadījumos katrai sēdvietai ir savs Isofix bērnu sēdeklīša stiprinājumu standarta komplekts, kas ļauj uzstādīt trīs bērnu sēdekļus rindā – šis ir retums tirgū. Turklāt, katram sēdeklim ir augšējais stiprinājuma punkts, kas paredzēts, lai frontālās sadursmes gadījumā mazinātu uz priekšu vērsta bērnu sēdeklīša kustību un tādējādi mazinātu ievainojumu risku. Vienlaikus, bīdāmās durvis nodrošina vieglu piekļuvi salonam.

Neatkarīgi no tā, vai aizmugurē sēž bērni vai pieaugušie, pateicoties papildus pasūtāmam panorāmas stikla jumtam, visi var baudīt brīnišķīgu skatu uz debesīm. Tas ļauj viņiem izbaudīt zvaigžņotas naktis vai siltos saules starus. Ja saules gaisma kļūst par spilgtu, izmantojot slēdzi griestu panelī, var aizvērt elektrisko saulessargu, kas pilnībā pasargās pasažierus. Panorāmas stikla jumts arī uzlabo telpas sajūtu, vienlaikus radot gaišu un patīkamu gaisotni.

[1] Mērījums līdz aizmugures sēdekļa augšpusei

[2] Mērījums līdz jumtam

[3] Pieejams no 2019. gada

Rakstu iesaka: 

Avots: opel.autofavorits.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment