Veikala tīkls atvainojas puisītim, jo pārdeva bīstamas peldbikses; Uzmanaties arī jūs

Viņa atceras: “Es ievēroju, ka Džeks ir kaut kā ieķēries, bet nevarēju saprast, kas noticis, bet viņš ārkārtīgi mocījās.”

“Es viņu aiznesu līdz reģistratūrai un lūdzu, lai man iedod šķēres.”

tesco2

“Kad paskaidroju, kas notiek, viņi teica, ka man nekavējoties viņš jāved pie ārsta.”

Administrācijai un vietējā veselības centra darbiniekiem neizdevās atbrīvot zēnu.

“Tīkliņš ieķērās viņa krāniņa pamatnē un to žņaudza,” Laura pastāstīja. “Abās pusēs jau bija nobrāzuma burbulīši, izskatījās, ka tie tūliņ pārsprāgs. Tajā brīdi tika nolemts, ka Džekam jādodas uz slimnīcu.”

 

Džekam veica lokālo anestēziju un beigu beigās ārstiem izdevās viņu atbrīvot.

Mediķi uztraucās par Džeka urīntraktu, jo tas varēja būt bloķēts vai deformēts tīkliņa spiediena dēļ. Par laimi, Džeks bija spējīgs urinēt un ārsti apstiprināja, ka viņš nav cietis neatgriezeniskus bojājumus.

tesco3

Laura pastāstīja: “Man kā akmens no sirds novēlās. Bija briesmīgi redzēt, ka viņam ļoti sāp, kā arī, papildus grūtības saziņā ar ārstiem sagādāja valodas barjera.”

“Viņi teica, ka Džekam ļoti paveicies un, ka līdzīgs incidents, ar kādu citu mazu zēnu, noticis arī vienu nedēļu iepriekš.”

Džeku nepaturēja slimnīcā, bet nākamajā dienā, viņam vajadzēja atrādīties ārstiem. Džeks bija ļoti noskumis par notikušo, bet pēc viņa mātes teiktā, viņš ātri atlabis, kā jau piecgadnieks.

Džeks stāsta, ka brīvdienās gandrīz palicis bez krāniņa un brīdina savus draugus, lai ar tiem kas līdzīgs nenotiktu.

“Es nebūtu iedomājusies, ka kaut kas tāds var atgadīties. Vēlos, lai vecāki pārliecinās, ka viņu bērnu peldbiksēs nav tīkliņa, ja tāds ir, tad tas jāizņem,” Laura atzīst.

Pēc notikušā, Laura runājusi ar Tesco pārstāvjiem. Šajā veikalā viņa iegādājās Džekam peldbikses. Veikala pārstāvji viņai atvainojās un lūdza atgriezt veikalā iegādātās peldbikses, lai viņi varētu izmeklēt notikušā iemeslus, kā arī solījuši Džekam nosūtīt saldumus.

Lasīt vēl –Sliktas ziņas Agra Daņiļeviča dzīve

Tesco pārstāve pastāstīja: “Mums ļoti žēl dzirdēt par notikušo.Šī atgadījuma dēļ, mēs veiksim izmeklēšanu un informēsim ražotāju par to, ka mēs vēlamies būt pārliecināti par to, ka peldbikšu tīkliņi atbilst industrijas standartiem.”

“Mūsu klientu apkalpošanas nodaļa ir runājusi ar Kolinas kundzi, kā arī viņa noteikti tiks informēta par izmeklēšanas norisi un iznākumu.”

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">nu i nu ...</cite>

    vajadzēja biksītēm pievienot arī krāniņu ,lai ražotāji var izsecināt ,cik lieliem jābūt tīkliņa caurumiem ! Atceroties,ka salmiņa izmērs var uzbudinājuma brīdi pārtapt
    par sardeles izmēru !

Leave a Comment