Gribi būt drošs uz slidenām ielām? Uzzini, kā treniņiem noder šampanieša pudele!

pudele1
Pati galvenā ziemas “epidēmija” ir sasitumi un traumas, kas var notikt uz līdzenas vietas, ja zem kājām pagadījies slidenāks ceļš.

Tāpēc, lai, izejot no mājas, varētu justies nedaudz drošāk, der ieklausīties speciālistu padomos.

Ieklausies, kā tikšķ pulkstenis

pulkstenis1

Šis aicinājums jāuztver visā nopietnībā: zinātnieki ir pierādījuši, ka cilvēki ar attīstītu dzirdi… stabilāk turas uz kājām. Kāpēc? Tāpēc, ka vestibulārais aparāts atrodas nekur citur kā ausī. Proti, tas ir tieši saistīts ar dzirdes centru. Tāpēc, trenējot dzirdi, cilvēks vienlaikus aktivizē līdzsvara un orientācijas izjūtu.

Viena no dzirdes treniņa metodēm ir pavisam elementāra: no rīta (tūlīt pēc pamošanās), neatverot acis, ir “jāieslēdz” dzirde, vienlaikus „atslēdzot” ožu (vai nu ar gribasspēku vai, aizbāžot nāsis ar vati). Starpcitu, “jāatslēdz” ir arī tauste, tāpēc jācenšas gulēt iespējami mierīgāk, lai ķermenis neraidītu nekādus signālus (vēsi, neērta poza, notirpusi kāja u.tml.).

Kad tas izdarīts, “jāsaspicē” ausis, jāieklausās tik tikko jaušamos troksnīšos un jācenšas tos ar dzirdi “noturēt” iespējami ilgāk. Pakāpeniski šīs skaņas tiks uztvertas arvien skaidrāk. Jāteic, ka tas pat ir diezgan interesanti: neatverot acis, mēģināt tikai ar dzirdi noteikt, kas notiek dzīvoklī. Ar laiku skaņas spēs pastāstīt daudz vairāk nekā acis saredzēt.

Lasi vēl: 10 minūšu kardio treniņš katru dienu

Šķir nākamo lapu un uzzini, ko darīt ar šampanieša pudeli un citas vienkāršas, bet efektīvas metodes fiziskās formas uzlabošanai!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Doties pretī savas Veiksmes izstieptajām rokām: https://goo.gl/QrjOvB</cite>

    Ne katrs var atļauties maksājot uzreiz nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Uzturēt pie sevis mājas krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkoties uz tādām interneta fotogrāfijās. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi!

Leave a Comment