Gribi būt drošs uz slidenām ielām? Uzzini, kā treniņiem noder šampanieša pudele!

 

Sportisks sveiciens

Dzirdes treniņš nekādi nespēj aizstāt parasto vingrošanu. Tiem, kuri raduši no rīta izlocīt kaulus, ierasto kompleksu ieteicams papildināt ar šādiem vingrojumiem: ķermeņa un galvas apļošanu, noliekšanos uz priekšu un sāniem (noliekt var gan ķermeņa augšdaļu, gan tikai galvu).

Vestibulārā aparāta treniņam ieteicama ir arī skriešana, mainot tempu un strauji apstājoties, kā arī palēcienā izdarīti pagriezieni par 45, 90 un 180 grādiem.

Ja kādam rīta vingrošana nav pieņemama, bet izvairīties no galvas reiboņiem tomēr gribas, fizkultūru var aizstāt ar dejošanu. Atveseļošanās nolūkiem īpaši ieteicams ir valsis.

Lasi vēl: 10 minūšu kardio treniņš katru dienu

Trenažieri var atrast katrā mājā

pudele1

Ja zem kājām pagadās gluds un slidens ledus, tikt pie lūzuma var viegli. Bet arī tad, ja kritiens beidzies tikai ar sastiepumu vai mežģījumu, prieki mazi: asas sāpes, uztūkums un citas nepatikšanas garantētas uz ilgāku laiku. Taču patiesais izmežģījuma cēlonis ir nevis slidenais celiņš, bet gan mūsu pašu vājās saites. Tātad – tās ir jāstiprina, un palīdzēt var… vai nu paresnāks mīklas rullītis vai tukša šampanieša pudele.

“Trenažieri” noliek uz grīdas un, cieši pieturoties pie skapja vai bufetes (nepieciešams kaut kas ļoti stabils un masīvs), uzkāpj tam ar kailām kājām un ripina uz priekšu un atpakaļ. Vingrojums neprasa īpašu piepūli, toties tas stiprina saites un arī attīsta vestibulāro aparātu.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Doties pretī savas Veiksmes izstieptajām rokām: https://goo.gl/QrjOvB</cite>

    Ne katrs var atļauties maksājot uzreiz nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Uzturēt pie sevis mājas krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkoties uz tādām interneta fotogrāfijās. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi!

Leave a Comment