Gribi kļūt neapturams? Šie ieteikumi palīdzēs tādam kļūt – noteikti iegaumē!

Ja iemesls tam, ko vēlies sasniegt, ir pietiekami liels, tu atradīsi veidu, kā to izdarīt, vai ne? Ja ir pienācis pēdējais darba nodošanas termiņš, tu taču atradīsi laiku, lai kaut kādā veidā to uzrakstītu līdz galam? Protams. Tas apliecina, ka pat šķietami neiespējamais ir iespējams.

Ja tu būsi gatavs darīt visu, ko prasīs tavs mērķis pat tad, ja tas nozīmēs, ka par tevi smiesies, ka nāksies sadzīvot ar dažādām neērtībām, tas būs brīdis, kad tu kļūsi neapturams.

Ja tev ir mazliet bail, tas nekas – un, ja pat šaubies par sevi, viss ir kārtībā.

Bailes un šaubas par sevi ir divi svarīgākie indikatori tam, ka vēlies sasniegt ko lielu, ka esi jau nostājies tā priekšā. Atliek tikai sākt kustēties uz priekšu.

Lasi vēl: Šie, iespējams, ir veiksmīgākie cilvēki, kuri jebkad ir dzīvojuši – kā var būt tāda veiksme!

Sava likteņa izvēlēšanās ir tavas tiesības līdz brīdim, kamēr vien būsi gatavs tajā ieguldīt darbu.

Galvenais ir neuztraukties par to, ko par tevi domās citi, kāda būs citu reakcija, jo tam nav pilnīgi nekādas nozīmes. Svarīgi ir tikai tas, ko vēlies, domā un dari tu!

Kāds ir teicis:

Sākumā viņi tevi ignorē, tad viņi par tevi smejas, tad viņi ar tevi cīnās, un tad tu uzvari!”

Svarīgi ir noticēt sev un norobežoties no citu cilvēku viedokļiem, saprotot, ka tikai tu esi tas, kurš ir spējīgs ietekmēt un noteikt savu likteni!

Avots: chrismccombs.net

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">[email protected]</cite>

    Ja vēl tik vienkārši būtu nedomāt, ko par tevi domā citi 😀 Katrā ziņā pareizi jau ir – kaut kādā brīdī tu kļūsti par uzvarētāju

  • <cite class="fn">Zane</cite>

    Tavs pirmais online nopelnītais tūkstotis eiro vēl nekad nav bijis tik tuvu. Tas jau burtiski elpo pakausī. Pagriezies, satver to un praktiski momentāli pārsūti uz savu bankas kontu. To var atkārtot kaut ik nedēļu. Tas pat mēdz radīt dīvainu satraukumu – jo tā ir ātra, matemātiskajā statistikā un kombinatorikā balstīta, tāpēc nekļūdīga stratēģija naudas pelnīšanai tiešsaistē – dalība loterijas sindikātā, ko esam izveidojuši īpaši Latvijas cilvēkiem. Ienāc, paņem Laimīgo Lozi un pārvērt savu dzīvi sapnī! https://goo.gl/3OxSEu

Leave a Comment