Grūtākās dienas līdz rudens beigām: šajos gados dzimušos sagaida pārbaudījumi saskaņā ar ķīniešu horoskopu

Ķīniešu metafizikas praktiķe Jeļena Kuzevanova paskaidroja, kam 2024. gada oktobrī un novembrī būs jāpieņem un jāpiedzīvo grūti dzīves pārbaudījumi.

Oktobris ķīniešu kalendārā ir Koka suņa mēnesis. Un tas sākas nevis, kā mēs esam pieraduši, 1. oktobrī, bet gan 7. oktobrī un ilgs līdz 7. novembrim.

Oktobra mēnesis solās būt neticami aizraujošs, piepildīts ar notikumiem ikvienam. Šī mēneša notikumi tā vai citādi var ietekmēt ikvienu, bet viss ir atkarīgs no tā, kā jūs uztverat un reaģējat uz notiekošo.

 

Tāpēc tiem, kas dzimuši Pūķa gadā un Suņa gadā, oktobra notikumi nepaliks nepamanīti. Pēc pirmā mirkļa sajūtām mēnesis var šķist ass, skandalozs, pārsteidzošs..

Rezultātā šī mēneša notikumi var pacelt Pūķus un Suņus jaunā līmenī. Cilvēkiem, kas dzimuši Pūķa vai Suņa gadā, eksperts iesaka atcerēties šīs dienas, lai tajās nevarētu plānot neko svarīgu.

13., 19., 25. un 31. oktobris un 6. novembris ir visbīstamākās dienas, kurās vajadzētu būt uzmanīgākiem, neplānot pārgājienus kalnos, censties neatrasties tuvu vietām, kur var krist akmeņu vai veidoties plūdi.

Arī šajās dienās centieties nepārslogot sevi, esiet īpaši uzmanīgi, braucot ar automašīnu. Skatieties zem kājām, nesteidzieties un neskrieniet pakaļ aizbraucošajam transportam.

Lasi vēl: Šī Latvijas novada iedzīvotāji var līksmot, jo daļai būs iespēja saņemt 1500 eiro lielu pabalstu

6., 13., 19., 25., 31. oktobris un 6. novembris ir dienas, kad jābūt uzmanīgākiem ar asiem priekšmetiem, jo pastāv liela iespēja gūt traumas. Pastāv arī iespēja savainoties no karstiem priekšmetiem.

– Es neiesaku šajās dienās plānot manikīra un pedikīra kabineta apmeklējumu, īpaši pierakstīties pie jauna meistara, pie kura iepriekš neesat bijis, – vērš uzmanību Jeļena Kuzevanova. – Arī emocionālais fons šajās dienās ir nestabils, kas var izraisīt strīdus, konfliktus un pārpratumus.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment