Pagatavošanas metode:
Nomazgājiet ābolus un gurķus, sarīvējiet uz korejiešu burkānu rīves vai sagrieziet salmiņos. Nomizojiet tos no mizas vai nē – izlemiet paši. Ieliek visu salātu bļodā.
Lasi vēl: Pieredzējuši dārznieki precīzi zina, kur nevajadzētu stādīt ziemas ķiplokus, un kādu mēslojumu vajag izmantot
Ķiplokus nomizo, izspiež caur presi vai sagriež mazos gabaliņos, dilles smalki sasmalcina un pievieno salātiem. Pievieno sāli, citrona sulu, samaisa un pārlej ar olīveļļu.
Šādi salāti ir ieteicami tiem, kas seko līdzi savai figūrai un uzturam.
Tevi noteikti interesēs
- Dažas darbības un no veļasmašīnas iztecēs visi netīrumi – veļai nebūs nepatīkamas smakasby Ļena Sokolova
- Bietes nav nepieciešams vārīt, jo parādīšu kā tās gatavo restorānos – daudz vienkāršāk un arī garšo labākby Ļena Sokolova
- Pensija zem 200 eiro, bet rēķini aug kā sēnes pēc lietus — kā lai samaksāju rēķinusby Rinalds Bergmanis