Pagatavošanas metode:
Nomazgājiet ābolus un gurķus, sarīvējiet uz korejiešu burkānu rīves vai sagrieziet salmiņos. Nomizojiet tos no mizas vai nē – izlemiet paši. Ieliek visu salātu bļodā.
Lasi vēl: Pieredzējuši dārznieki precīzi zina, kur nevajadzētu stādīt ziemas ķiplokus, un kādu mēslojumu vajag izmantot
VIDEO:
Ķiplokus nomizo, izspiež caur presi vai sagriež mazos gabaliņos, dilles smalki sasmalcina un pievieno salātiem. Pievieno sāli, citrona sulu, samaisa un pārlej ar olīveļļu.
Šādi salāti ir ieteicami tiem, kas seko līdzi savai figūrai un uzturam.
Tevi arī varētu interesēt
Tevi noteikti interesēs
- “Es nekad nebraucu ar atvērtu logu un neiesaku to arī jums”: es izskaidroju, kāpēc logus braucošā automašīnā vajadzētu turēt aizvērtus
- “Esmu bijis celtnieks 37 gadus” – es nekad nepirkšu dzīvokli jaunajās daudzdzīvokļu mājās un atklāšu kāpēc
- Katru nedēļu gatavoju ķirbi šādā veidā, un bērni vienmēr prasa: “Mamm, vai tiešām tas ir ķirbis?”
- Bekonu vairs necepu pannā – ieraudzīju, kā to gatavo restorānā, un tagad daru tieši tāpat
- Saņemti jauni dati – sinoptiķi strauji pasliktina prognozi no 17. novembra: ”Būs pirmās kupenas”
- Ar ko mēslot ābeles un bumbieres novembra izskaņā, lai tās labi pārziemotu un nākamgad dotu vēl bagātīgāku ražu









