Gruzīnu salāti “Gazapkhuli”: atsvaidzinošs un vitamīniem bagāts ēdiens

Pagatavošanas metode:

Nomazgājiet ābolus un gurķus, sarīvējiet uz korejiešu burkānu rīves vai sagrieziet salmiņos. Nomizojiet tos no mizas vai nē – izlemiet paši. Ieliek visu salātu bļodā.

Lasi vēl: Pieredzējuši dārznieki precīzi zina, kur nevajadzētu stādīt ziemas ķiplokus, un kādu mēslojumu vajag izmantot

Ķiplokus nomizo, izspiež caur presi vai sagriež mazos gabaliņos, dilles smalki sasmalcina un pievieno salātiem. Pievieno sāli, citrona sulu, samaisa un pārlej ar olīveļļu.

Šādi salāti ir ieteicami tiem, kas seko līdzi savai figūrai un uzturam.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment