Gulēšanai jauns dreskods jeb 10 iemesli, kāpēc gulēt kailam ir veselīgi!

Vai zinājāt, ka gulēšana kailam var uzlabot jūsu dzīvi? Daudzi pētījumi ir atklājuši veselīga miega noslēpumu. Nakts laikā mugurā velciet pēc iespējas mazāk drēbju, bet labāk – nevilkt vispār neko.

Uzziniet vairāk par gulēšanu kailiem! Atcerieties, ka labs miegs ir arī labas veselības pamats. Turklāt gulēšana vēsā istabā var palīdzēt uzlabot jūsu miega kvalitāti, kā arī imūnsistēmu. 

Sadedzina vairāk kaloriju

Ja gulēsiet kaili vēsā telpā, panāksiet, ka organisms sadedzinās vairāk tauku. Tas palīdzēs aktivizēt brūnos taukaudus.

Miegs vasarā

Ja jums mājās nav kondicioniera, tad karstās vasaras naktis var būt īsts murgs. Šādās dienās gulēt kailiem ir pats labākais.

Augšanas hormoni veselīgam organismam

Gulēšana bez drēbēm atbrīvo augšanas hormonus. Tādā veidā tiek uzlabota imunitāte, kauliem nodrošināts nepieciešamais blīvums, samazinās risks saslimt ar cukura diabētu, kā arī sirds un asinsvadu slimībām.

Uzlabojas reproduktīvās funkcijas

Ja naktī guļat bez drēbēm vēsā telpā, ir iespējams uzlabot reproduktīvās funkcijas. Pētījumi ir pierādījuši, ka vīrietim būs daudz veselīgāka sperma, ja viņš naktī gulēs kails.

Samazinās risks iegūt rauga sēnīšu infekcijas

Daudzām sievietēm ik pa laikam mēdz būt vaginālas infekcijas. Gulēšana kailam uzlabo organisma imunitāti, samazinot rauga sēnīšu izplatību. Diemžēl siltos apstākļos mēdz būt pretējais efekts. Tādēļ, meitenes, labāk gulēt kailām! Pārliecinieties, lai noteiktas ķermeņa daļas netiek pārāk karsētas.

Komforta zonas pieaugums

Naktī ir vien pāris stundas, kuru laikā varat pilnībā atslābināties. Izmantojiet šo komforta zonu un ļaujiet savam organismam atslābināties pilnībā.

Attiecību uzlabošanās

Gulēšana bez drēbēm var uzlabot orgasmu. Tas ne tikai padara šo procesu vēl jaukāku, bet arī uzlabo pāra attiecības.

Jauneklīga dzīve

Pretnovecošanās hormoni aktivizējas vēsākās temperatūrās. Gulēšana kailam var pozitīvi ietekmēt jūsu dzīvi, palīdzot ikdienā būt daudz modrākiem.

Laimīga dzīve

Saskarē ar ādu izdalās oksitocīns, kas palīdz gūt relaksāciju un samazina trauksmi. Šis ir ļoti nozīmīgs faktors laimīgai dzīvei.

Samazina kortizola daudzumu organismā

Kortizols var izraisīt nopietnas veselības problēmas. Tas var kļūt par iemeslu liekā svara pieaugumam. Tādēļ guliet kaili!

Lasi vēl: 5 kaites, kuras var ārstēt vai nomākt, nodarbojoties ar seksu

Avots: all-4-woman.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment