Par cik lielu naudu tu pirktu šīs 10 slavenību dīvainās lietas? #2 vienkārši murgs!

Kas vienam sūds, citam dārgums – tā tas ir arī šajā gadījumā! Tas, ko slavenības izmet vai aizmirst, kļūst par ienesīgu priekšmetu tiem, kas to atrod! Patiesībā tas ir neticami, cik cilvēki ir gatavi maksāt par šīm lietām!

 

1.Andželīnas Dzolijas elpa burciņā

Burciņa tika pārdota par 530 ASV dolāriem. Nekāda apliecinājuma par burciņas satura autentiskumu nav.

2.Karalienes Elizbetes II apakšbikses

Par to autentiskumu var pārliecināties pēc izšūtās monogrammas. Mēļo, ka karaliene tās ir nejauši aizmirsusi privātajā lidmašīnā 1968.gadā. Šīs apakšbikses izdevās pārdot par $18,101.

3.Ronalda Reigana asinis

Cik šīs prezidenta asinis ir autentiskas grūti spriest, taču tirgotāji apgalvo, ka tās dabūjuši slimnīcā, kurā viņš ir atradies pēc smagu ievainojumu gūšanas. Ir apstiprināts, ka pasaknīte ir autentiska. Tirgotājiem gandrīz izdevās gūt 10,000 ASV dolāru lielu peļņu, taču mediju spiediena rezultātā, iegūtie līdzekļi tika ziedoti Reigana fondam.

4.Skārletas Johansones salvete

Šī ir autentiska lieta. Viņa kameru priekšā 2 reizes izšņauca degunu (precīzāk, iepūta tajā gaisu), pēc tam to parakstīja un ielika maisiņā. Salvete tika pārdota par $5,300. Nauda tika ziedota labdarībai.

5.Niala Horana tostermaize

Šī lieta arī ir šķietami autentiska, jo notikusi kameras priekšā – viņš iekodās tostermaizē, kura bija pārklāta ar nevisai garšīgu ievārījumu. To daļu, kas bija viņa mutē, televīzija izsvieda, bet tā daļa, ko viņš neapēda tika pārdota ebay. Tostermaize tika pārdota par $99,000.

6.Britnijas Spīrsas grūtniecības tests

Par preces autentiskumu informācijas nav. To esot atradusi viensīcas, kurā palika Britnija ar savu toreizēju vīru Kevinu Federlainu, apkopēja, Neilgi pēc tam Britnija paziņoja medijiem labās ziņas par gaidāmo ģimenes pieaugumu.

7.Viljama Šatnera nierakmens

Par tā autentiskumu var spriest pēc tā, ka Viljams ziedoja izsoles namam, kura rokās tas bija nonācis, 25,000 ASV dolārus…

8.Merlinas Monro plaušu rentgena uzņēmums

Tas it kā ir ticis uztaisīts, kad viņai bijuši 28 gadi, bet pierādījumu, ka tas būtu viņas rentgens nav. Tas tika pārdots par 45,000 ASV dolāriem.

Lasi vēl: Kādus vārdus saviem bērniem dod krievu slavenības? Interesanti!

Avots: oddee.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment