Gulēšanas poza var pastāstīt par tevi visu un pat vairāk. Kurš gan to būtu domājis!

Brīva poza

Šādus cilvēkus var viegli nodēvēt par ekstravertiem. Viņi ir sabiedriski, aizrautīgi un viegli iepazīstas ar jauniem paziņām, ir komunikabli un jautri.

Tiesa, negaidi tukšus glaimus, drīzāk tu esi gatavs izvērtēt savu darbību un rīcību. Tev ir svarīgi saprast, ka esi vajadzīgs un neaizstājams. Tad tu vari gāzt kalnus.

Uz muguras

Ja tev patīk gulēt uz muguras, tad tavu pārliecību var tikai apskaust. Tu ņem no dzīves visu, kas ir, un pat vairāk. Tu esi pārliecināts, ka dzīvo džungļos, kur uzvara pieder stiprajiem. Taču tas nenozīmē, ka iesaistīsies konfliktos. Kāpēc tērēt tiem enerģiju, vai ne?

Svarīgi ir arī tas, ka frāze “klusēšana ir zelts” pilnībā raksturo tavu būtību. Galu galā tu aprēķini katru savu soli, prasot daudz ne tikai no sevis, bet arī no apkārtējiem. Tu esi līderis, kurš neļaus nevienam pārkāpt tavu neatkarību.

Zvaigzne

Ja tev patīk gulēt ar izplestām kājām un rokām, tad tev nav nekā vērtīgāka par draudzību, uzticēšanos un cieņu. Šādiem cilvēkiem ir diezgan normāli grūtos brīžos palīdzēt citiem, uzklausīt un sniegt palīdzīgu plecu.

Tiesa, tādu pašu attieksmi tu sagaidi arī attiecībā pret sevi. Tavs mērķis ir atbalstīt citus un būt līdzjūtīgam. Un tev kā patiesai empātiskai personībai tas padodas pārsteidzoši viegli.

Uz vēdera

Tu esi tiešs, dažreiz pat cinisks un neatkarīgs. Tavas uzvedības dēļ citi bieži tevi kritizē. Tiesa, šeit ir jāsaprot, kas no tā ir konstruktīvs, un kas tukši vārdi. Tajā pašā laikā interesanti ir tas, ka tev piemīt līdera īpašības. Ko lai saka, komandēt tev ļoti patīk!

Ja dzīvē sākas melnā svītra, tu netaisies padoties, dodot priekšroku lēnai, bet pārliecinošai virzībai uz priekšu. Taču impulsivitāte un nenoteiktība bieži kļūst par iemeslu kārtējai neveiksmei. Tāpēc ir jāapslāpē šīs īpašības – tieši tad tu varēsi uzlabot savu dzīvi.

Bet kādā pozā parasti guli tu? Pastāsti raksta komentāros, būsim pateicīgi!

 

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment