Haizivs uzbruka vīrietim, bet tas izglāba viņa dzīvību!

cc3rzbooj4fhw641ylbx

Kad viņa meita ieraudzīja tēva muguru, viņa bija šokā un jautāja, kāpēc tā ir noklāta ar asinīm. Jūdžins saprata, ka ir piedzīvojis haizivs uzbrukumu. Haizivis tajā apvidū ir bieži sastopamas, un viņam paveicās, ka tika sveikā cauri tikai ar dažām skrambām.

Viņš atgriezās darbā Masačūsetas mākslas muzejā, bet sajuta neizturamas sāpes mugurā, kas izplatījās līdz pat krūškurvim. Viņš naktīs vairs nespēja gulēt un izlēma konsultēties ar ārstu, bet tika atklāts kaut kas šokējošs.

tbprrf2capt28ysddwba

Ārsts apstiprināja, ka brūce ir ļoti dziļa, bet viņam tika atklāts arī vēzis – ļaundabīgs audzējs aknās. Tas bija īsts trieciens jo 39 gadus vecajam Jūdžinam pirms tam nebija nekādu veselības problēmu. Audzējs bija valrieksta lielumā, un to varēja izoperēt. Tagad viņam nav vajadzīga ķīmijterapija.

Tas viss pateicoties haizivij! Ja nebūtu haizivs koduma, tad Jūdžins nebūtu konsultējies ar ārstu un nebūtu laicīgi atklājis to, ka viņam ir audzējs. Jūdžins stāsta, ka jūtas tā, it kā viņam būtu iedota vēl viena iespēja dzīvot un viņš to neizniekos. Varētu teikt, ka viss notiek uz labu.

Avots: wittyfeed.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment