Histērijā meita viņai iedoto stilīgo penāli iemeta miskastē. Jūs pat nevarējāt iedomāties, kā viņa māte viņu pārmācīja!

Kāda ASV Floridas štata iedzīvotāja sociālajā tīklā Facebook un vairākos citos sociālajos tīklos publicējusi ierakstu par savu meitu, kura kritusi histērijā, jo viņai nav paticis mātes dāvinātais penālis. Mātes publikācija par nepateicīgās atvases disciplinēšanu guvusi plašu ievērību internetā, ar to “patīk” 134 tūkstoši tīmekļa lietotāju, bet 60 tūkstoši dalās.

 

Sieviete vārdā Heilija Hasela savā ierakstā dalījās ar to, ko viņa izdarīja, reaģējot uz savas meitas Preslijas nepieņemamo uzvedību. Mamma gribēja sagādāt meitai patīkamu pārsteigumu un nopirka viņai dārgu penāli ar LOL leļļu attēliem. Šīs lelles ir guvušas plašu popularitāti meiteņu vidū visā pasaulē.

 

Preslija nebija sajūsmā par penāli, kuru viņai nopirka māte; viņa to izmeta miskastē un teica, ka gandrīz visiem klasesbiedriem tāds jau ir. Galu galā viņa devās uz savu istabu, skaļi aizcērtot durvis.

Heilija bija ļoti dusmīga uz savu bērnu un nolēma viņu disciplinēt. Sieviete paziņoja, ka turpmāk skolai nepieciešamās kancelejas preces jaunajai kundzei būs jāglabā parastā plastmasas maisiņā ar rāvējslēdzēju.

Preslijai šis lēmums nepatika. Meitene sacīja, ka ir ar mieru izmantot mammas sarūpēto penāli, taču mamma teica, ka ir jau par vēlu un viņa uzdāvinās šo mantu meitenei, kuras vecāki nevar atļauties tik dārgu dāvanu.

LASI VĒL: Naudas horoskops ziemai 2022-2023 visām zodiaka zīmēm

Heilija sacīja, ka ir pārliecināta, ka šāds risinājums būs laba mācība viņas meitai un, visticamāk, viņa sapratīs, ka no sirds dotās lietas ir jānovērtē.

Lielākā daļa interneta komentētāju teica, ka atbalsta Heiliju. Viņi teica, ka mūsdienās bērni bieži vien nenovērtē to, kas viņiem ir, un ka vecākiem ir attiecīgi jāreaģē.

Priecāsimies dzirdēt jūsu viedokli par šo gadījumu! Vai jūs domājat, ka Heilija rīkojās pareizi savas meitas labā? Vai šāda rīcība būs pietiekami efektīvs risinājums, lai meita pārdomātu savu turpmāko uzvedību?

 

 

 

 

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment