Holivudas zvaigznes Meganas Foksas dēls staigā meiteņu kleitās – lūk kāpēc

Meganai Foksai par šo visu esot “nospļauties” – viņai ģimenē ir 3 dēli, un visiem viņa ļauj savu apģērbu izvēlēties pašiem. 2016. gadā ASV sarunu šovā Foksa atzinās, ka viņa jau sen ļauj saviem bērniem nēsāt kleitas, ja viņi to vēlas. Arī bērnu tēvs – aktieris Braiens Ostins-Grīns – atbalsta mātes izvēli, norādot, ka šajā vecumā bērniem jāgūst prieks, un viņš ar savu apģērba izvēli nevienu neaizvaino.

Arī Holivudas aktrises Šarlīzes Teronas adoptētais dēls Džeksons ikdienā labprāt staigā kleitā. Pie tam viņš izvēlas arī audzēt garus matus, un pīt tos bizēs.

Lasi arī: Atmaskots: Kā “uzņēmējs Andris” visus apčakarēja

Breda Pita un Andželinas Džolijas meita Šilo ikdienā izvēlas valkāt “vīrišķīgu” apģērbu, un savus matus griež īsus. Piemēram šakā bildē Šilo redzama uzvalkā un ļoti īsiem matiem.

Lūk ko saka eksperts: 

Dr. Mihails Vinterhofs (bērnu psihiatrs) norāda, ka mūsdienu sabiedrībā šādas tendences esot novērojamas pastiprināti. “Bērni mūsdienās arvien agrāk savu uzvedību orientē atbilstoši pieaugušajiem. Pie tam, bērni arvien biežāk tiek atstāti vieni, bez pietiekamas uzmanības. Viņu uzvedība vairs netiek koriģēta. Tas īpaši attiecas uz apģērbu un uzvedības normām. “Bērni tā vēlas!” ir tikai ērta atruna”. Vienlaikus psihiatrs norāda, ka bērnu seksuālo orientāciju šādas izdarības gan neietekmējot.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment