Horoskops 2024. gadam visām zīmēm: kurš grib naudu, kurš saņem mīlestību, kam problēmas

2024. gads ir Zaļā koka pūķa gads. Gads būs grūts, pretrunīgiem notikumiem bagāts, kas novedīs pie būtiskām pārmaiņām. Daudzu cilvēku dzīvē sāksies jauns posms, daži piedzīvos progresu, savukārt citiem nāksies atteikties no Napoleona plāniem un priecāties par to, kas viņiem ir.

Pūķis simbolizē enerģiju, pozitīvas pārmaiņas, veiksmi, labklājību. Koks ir augšupejošas izaugsmes, transformācijas personifikācija, zaļā krāsa ir dzīvība, harmonija. Gada skaitlis ir 8, kas, pēc numeroloģijas, sola finansiālā stāvokļa uzlabošanos. Cilvēkiem būs vieglāk nekā parasti piesaistīt naudu savā dzīvē.

Pūķa gads var palīdzēt likt pamatus turpmākajām uzvarām un panākumiem. Galvenais ir nesēdēt dīkā, bet rīkoties. Arī “drakoniskā” gadā iespējamas krasas izmaiņas, un tās var izraisīt no indivīdiem nesaistīti iemesli. Pārmaiņas var būt traucējošas, taču daži var tās pārvērst savā labā.

Horoskops 2024. gadam Aunam

Auns, pagaidi! Šis gads zīmes pārstāvjiem būs kā amerikāņu kalniņi. Viņi tiks vai nu pacelti uz panākumiem, vai arī iemesti neveiksmju bezdibenī. Tomēr Auns spēs izmantot pat zaudējumu savā labā. Liela finanšu izaugsmes iespējamība. Auns varēs ievilināt naudu savā makā. Ir svarīgi nebūt slinkam un nebaidīties uzņemties atbildību. Iespējams, nāksies riskēt un darīt kaut ko netipisku.

Daži Auni var saņemt interesantu piedāvājumu saistībā ar karjeras izaugsmi. Nav nepieciešams kautrēties, pat ja šaubāties par savām spējām.

Runājot par mīlestību, var rasties grūtības. Ja zīmes pārstāvji jau ir attiecībās, tad pārpratumu dēļ tās var kļūt sarežģītas. Ja viņi meklē partneri, viņi var satikt cilvēku, kurš šķitīs ideāls dzīves partneris, bet pēc tam var parādīt savas īstās krāsas, kas viņiem nepatiks. Auns, velti laiku, lai šogad atdotu savu sirdi.

Horoskops 2024. gadam Vērsim

Vērsim gads būs periods, kas noteiks kustību vektoru nākamajiem desmit gadiem. Viņi sēs saprātīgas, labas, mūžīgas lietas, šīs sēklas uzdīgs un nesīs bagātīgu ražu. 2024. gadā tu vari likt pamatus nākotnes bagātībai vai karjeras attīstībai. Pastāv liela varbūtība, ka zīmes pārstāvjiem veiksies biznesā.

Pamatu var likt personīgajā dzīvē. Ģimenes Vērsim vajadzētu strādāt pie attiecībām, lai tās stiprinātu. Ja, protams, viņi to vēlas. Pretējā gadījumā varbūt ir pienācis laiks pamest nemīlēto cilvēku un iet savu ceļu. Jaunas paziņas var kļūt liktenīgas.

Gada laikā, visticamāk, notiks kāds notikums, kas Vērsi varētu aizvest uz pavisam citu vietu, nekā viņi gaidīja. Lai izvairītos no nepatīkamām sekām, nespēlējiet pēc kāda cita noteikumiem, veltiet laiku lēmumu pieņemšanai un ieklausieties savā iekšējā balsī. Viņš būs tavs labākais palīgs.

Horoskops 2024. gadam Dvīņiem

Gads Dvīņiem sola pārsteigumus. Ne visi būs patīkami, bet tomēr nejaušības, sakritības un pārsteigumi lielākoties nospēlēs par labu zīmes pārstāvjiem. Galvenais, lai Dvīņi nežāvājas un izmanto sniegtās iespējas.

Dvīņiem ir svarīgi satvert vērsi aiz ragiem vai sist, kamēr gludeklis ir karsts. Pretējā gadījumā viņi vēlāk sakodīs jūsu elkoņus. Gads zīmes pārstāvjiem dos iespēju iegūt savu sapņu darbu ar vēlamo atalgojumu. Bizness ies kalnā, tikai jāpieliek pūles.

Mīlestības lietās Dvīņiem tik ļoti nepaveicās. Pastāv iespēja, ka notiks kāds notikums, kas novedīs pie attiecībām, kas var nebūt pastāvīgas. Ja tuvumā jau ir dzīves biedrs, tad starp viņu un Dvīņiem var veidoties plaisa. Zīmes pārstāvjiem vairāk uzmanības jāpievērš mīļotajam.

Horoskops 2024. gadam Vēžiem

Vēžus Pūķa gadā pavadīs mīlestība un mūzas. Ir vērts gaidīt veiksmi mīlas un radošās lietās. Ja zīmes pārstāvji vēl nav atraduši dzīves partneri, tad ir jākļūst aktīvākiem tajā virzienā. Pastāv liela varbūtība satikt “savu” cilvēku. Ja attiecības jau pastāv, tad ir vērts tās stiprināt.

Pieaugs radošā enerģija un vēlme darīt ko neparastu. Visticamāk, Vēža idejas un to realizāciju apkārtējie sagaidīs ar blīkšķi – tiek prognozētas ovācijas, panākumi, finansiālie ienākumi.

Kas attiecas uz karjeras izaugsmi un biznesa attīstību, jums nevajadzētu paļauties uz likteņa palīdzību, taču tas nenozīmē, ka biznesā būs stagnācija vai problēmas. Vienkārši 2024. gadā naudas veiksme būs atkarīga tikai no pašu Vēžu darba un lēmumiem. Jūs zināt, kā sakāmvārds: “Pacietība un darbs visu sasmalcina.” Tātad, atrotīsim piedurknes un ķeramies pie darba!

Vasarā, visticamāk, būs kāds notikums, kas Vēžiem sagādās prieku un ienesīs sirdī mieru un mīlestību.

Horoskops 2024. gadam Lauvai

Lauvai gads būs grūts. Panākumi, nauda, ​​mīlestība būs jāuzvar kaujā. Neviens neko nenes uz sudraba šķīvja. Taču cīņas stindzina – zīmes pārstāvjiem būs noderīgi pārbaudījumi, ja vien, protams, nepadosies un nepadosies.

Liktenis Lauvām dos veiksmi. Apstākļi bieži atrisināsies par labu zīmes pārstāvjiem, cilvēki palīdzēs. Ir svarīgi nešaubīties par savām spējām un ņemt to no nūjas.

Lasi  vēl: Laiks lielām peļņām! Šīm zodiaka zīmēm 2024. gadā ir visas iespējas no ierindniekiem kļūt par karaļiem!

Ir iespējami daži kāpumi un kritumi saistībā ar attiecībām. Kāds, kuram Lauvas uzticas, atvērsies negaidītā veidā. Zīmes pārstāvjus var maldināt, pievilt, nodot. Protams, tas apbēdinās, bet vismaz apkārt vairs nebūs tie, kas tur akmeni klēpī.

 

Šķir otru lapu, lai turpinātu lasīt…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment