Huawei izpilddirektors par virziens pretī 5.5G tehnoloģijām

Globālajā MBB forumā 2022 Deivids Vans, Huawei izpilddirektors un IKT infrastruktūras padomes priekšsēdētājs, uzstājās ar galveno runu, apspriežot virzību uz 5.5G tehnoloģiju un to, kā tā būs nākotnes pamats.

Deivids Vans atzīmēja, ka, pateicoties sadarbības centieniem, telekomunikāciju nozare ir panākusi ievērojamu progresu un tagad ir gatava pāriet uz 5.5G. Vangs aicināja visus nozares dalībniekus sagatavoties 5.5G ērai un kopīgi veidot labāku, saprātīgāku pasauli.

Deivids Vangs uzstāsies ar galveno runu, kurā apspriedīs, kā pasaule strauji mainās un kā digitālajai infrastruktūrai ir jāspēj sekot līdzi šīm izmaiņām. Nākamās paaudzes bezvadu tehnoloģija pēc 5G ir 5,5G. Tas nodrošinās vēl lielāku ātrumu un uzticamākus savienojumus. 5.5G nodrošinās 10 Gbps, atbalstīs simtiem miljardu savienojumu un palīdzēs mums sasniegt dabisku inteliģenci.

Vangs uzsvēra, ka pēc divu gadu kopīgiem centieniem 5.5G nozare ir panākusi ievērojamu progresu, un ir kļuvušas skaidras trīs lietas. 5.5G standartizācijas process ir sācies un labi virzās uz priekšu, padarot to vairāk nekā tikai vīziju. Nozare ir guvusi panākumus galveno 5.5G tehnoloģiju izstrādē, kas tagad piedāvā ātrāku ātrumu līdz 10 Gbit/s.

Nozarei ir skaidra vīzija par lietiskā interneta (IoT) telpu. Tas nozīmē, ka viņi zina, kā vēlas, lai IoT telpa izskatītos, un strādā, lai to padarītu par realitāti. Trīs IoT tehnoloģiju veidi, ko atbalsta 5.5G, proti, NB-IoT, RedCap un Passive IoT, strauji attīstās un atbalstīs daudzus IoT savienojumus.

“Sakaru nozare nepārtraukti attīstās. 5G tehnoloģiju attīstība notiek ātri. Mums ir jākoncentrējas uz piecām jomām, lai turpmāk uzlabotu: standarti, spektri, produkti, ekosistēmas un lietojumi. Strādāsim kopā, lai virzītos uz 5.5G un izveidotu labāku pasauli, kuras pamatā ir intelekts. Šis ir personas vārds. Mums ir jānosaka standarti un jāveicina būtiski tehnoloģiski pētījumi, lai uzlabotu tehnoloģiju nozari.

Mobilo sakaru nozari virza standarti, un 5,5G nozare ies līdzīgu ceļu. Mums ir jāstrādā, lai nodrošinātu, ka 18. izlaidums tiks publicēts līdz 2024. gada 1. ceturksnim, kā plānots. 18. izlaidums palīdzēs 5,5 G tīkliem nodrošināt 10 reizes labāku veiktspēju. Mums ir jāstrādā kopā, lai noskaidrotu, kas 5.5G būs jāspēj, lai atbalstītu jaunus pakalpojumus un scenārijus.

Tas palīdzēs jums maksimāli izmantot 5.5G un padariet to ilgāku laiku. Mums ir jāpiešķir vairāk spektra ārkārtīgi lielām plastmasas joslām. Mums ir jāizmanto resursi frekvenču joslā zem 100 GHz, lai izveidotu īpaši augstu platjoslas savienojumu. mmWave frekvenču josla ir galvenā josla 5,5 G.

Ja operatori vēlas saviem klientiem ieviest 10 Gbit/s pieredzi, viņiem no šīs joslas būs jāiegūst vairāk nekā 800 MHz spektrs. 6 GHz varētu būt arī 5.5G Ultra Wideband. Ja WRC-23 6 GHz josla tiek reklamēta kā IMT josla, valstīm var nākties izsolīt šīs joslas frekvences.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment