Iemācies, kā pareizi flirtēt!

Mazliet paķircini! Ja spēsi viņu paķircināt jau pirmajās minūtēs, kad būsi viņu iepazinis, tas var nostrādāt pareizajā virzienā. Protams, dari to tikai tad, ja redzi, ka tas viņu uzjautrina. Tomēr daudzi vīrieši ar to pāršauj pār strīpu – paķircināt nozīmē apmainīties ar jautrām, rotaļīgām piezīmēm, kuras var saprast divējādi. Ideālajā variantā jums ir līdzīga humora izjūta un jūs varat kārtīgi izsmieties par to, kurš par kuru ir smieklīgāks un attapīgāks.

Smīni, nevis smaidi! Nekas vairāk neliecinās par tavu izmisumu kā liels, plats smaids līdz ausīm. Saglabā noslēpumainību pat tad, ja tev šī meitene patiešām ir iepatikusies. Tikai, protams, ar to arī nevajag pārforsēt, citādi tas jau var sākt izskatīties biedējoši.

Oriģināli komplimenti. Grūti atrast sievietes, kuras novērtēs vecos labos komplimentus par skaistajām acīm un smaidu. Izdomā kaut ko oriģinālu, kaut ko tādu, ko viņai neviens nevarētu būt teicis. Tas padarīs tevi īpašu viņas acīs, kā arī liecinās par attapību un interesantumu. Atzīmē kādu sīku detaļu – kaut ko tādu, par ko viņa brīnīsies, ka vispār esi pamanījis.

Atceries mazas lietiņas! Piefiksē mazas, svarīgas lietiņas, kuru celšana gaismā pēc kāda laika, varētu viņai sagādāt patīkamu pārsteigumu. Vīrietis, kurš pievērš uzmanību detaļām, vienmēr būs labākā pozīcijā par citiem. Tikai ar šo arī nevajag pārspīlēt, citādi radīsi vēl nepareizu iespaidu.

Dod viņai pauzi. Daudzi vīrieši domā, ka, ja esi uzsācis sarunu ar meiteni, izrādījis interesi, tad viņa nevēlas, lai tu kaut brīdi novērstos – jo tad viņa padomās, ka tevi tas vairs neinteresē. Tomēr tā nebūt nav – tev nevajag viņai visu laiku atrasties blakus – aizej prom uz kādu laiciņu, ļauj viņai paklačoties ar savām draudzenēm – tas patiešām nenāks par ļaunu.

 

Avots: www.askmen.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment