Ieskaties, kā izskatās 250 miljonus vērtā mājā. Tā ir dārgākā pārdošanā izliktā mājā ASV vēsturē

1

ASV nekustamo īpašumu tirgū ir izlikts pārdošanā dārgākais jebkad redzētais mājoklis. Tā cena ir 250 miljoni ASV dolāru jeb 232 miljoni eiro.

Tajā ir gan vieta helihopterim, gan automašīnu un mākslas kolekcijām, savrupmājā strādā septiņi pilna laika darbinieki.

Kā ziņo CNBC, 3500 kvadrātmetrus lielajai Bel-Air savrupmājai ir četri stāvi, tajā ir 12 guļamistabas, 21 vannas istaba, kā arī 3 virtuves.

Nekustamo īpašumu attīstītājs Brūss Makovskis pārsvarā būvē īpašumus miljardieriem, viņš ir veidojis arī šo māju, kura nav būvēta konkrētam pircējam, bet viņš ir pārliecināts, ka to drīz kāds miljardieris iegādāsies. Ziņo, ka māju ir apskatījuši jau pusducis potenciālo pircēju tikai dienu pēc mājas izlikšanas pārdošanā.

Lasi arī: Pēc pirmā acu uzmetiena šī izskatās pēc parastas pamestas mājas. Būsiet pārsteigti, kad ieraudzīsiet tās interjeru!

Šķir lapu tālāk, lai apskatītu vairāk attēlu un uzzinātu vairāk par šo māju!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Sāc jaunu dzīvi - tādu, par kuru vienmēr esi sapņojis! https://goo.gl/sH9UWu</cite>

    Pirmā iemaksa par labu auto jau pēc nedēļas? Izsmalcināta rotaslieta mīļotajai sievietei, dāvanas tuviniekiem, traka ballīte draugu lokā un nedēļas atvaļinājums kādā no slēpošanas kūrortiem, jo Latvijā sniegs, izsktatās, tā arī neuzsnigs? Tu arī to vari! Paspēj piepildīt savus slēptākos sapņus jau līdz pavasara atnākšanai.

Leave a Comment