Iespējams beidzot izdevies notvert fotogrāfijā Nesiju- Lohnesa ezera briesmoni

PAY-This-is-the-moment-a-woman-spotted

Kelija pusdienoja uz terases ar savām meitām un vīru, kad pamanīja ūdenī, ko peldošu, un uzreiz steidzās pēc mobilā telefona, lai to iemūžinātu fotogrāfijās. Viņa stāsta, ka nespēj beigt par to domāt, jo ne pārāk bieži esot brīvdienās tev gadās redzēt Lohnesa briesmoni.

PAY-This-is-the-moment-a-woman

Es nebiju sabijusies, bet manas acis bija uz kātiņiem! Es steidzos paņemt telefonu un sāku to visu fotografēt. Centos pietuvināt, lai varētu iegūt skaidrākus attēlus, bet tas tad pēkšņi pazuda. Tas noteikt bija Lohnesa briesmonis!

PAY-This-is-the-moment-a-woman (1)

Nu šie attēli ir pārņēmuši internetu un izraisījuši plašas diskusijas, taču ļoti daudzi, kas jau arī pirms tam ir ticējuši, ka Lohnesa ezera briesmonis ir īsts, atzīst, ka šie ir tikai kārtējie pierādījumi tam, ko visi jau sen zināja. Protams, ka skeptiķu netrūkst, jo attēli nav skaidri. Tikpat labi, tas varēja būt kāds nirējs vai liels zivju kopums.

Ko tu par šo visu domā? Vai, tavuprāt, šie ir uzskatāmi par labiem pierādījumiem tam, ka Nesija ir īsta un dzīvo Lohnesa ezerā?

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Laila</cite>

    Ne visi var atļauties nopirkt salonā jaunu auto. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 150 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Reģistrējies un saņem vienu loterijas biļeti par brīvu: http://ej.uz/jjan Paņem savu Džekpotu!

Leave a Comment