Šie, iespējams, ir veiksmīgākie cilvēki, kuri jebkad ir dzīvojuši – kā var būt tāda veiksme!

Končeta Antiko no Austrālijas

6

Končeta ir māksliniece un tetrahromāts. Tetrahromāts ir cilvēks, kurš spēj par 1000 krāsām vairāk nekā parasts cilvēks. Parasti cilvēkam ir tikai trīs krāsu tīklenes, bet tetrahromāti ir ceturtais tips, kas ir raksturīgs tikai mušām, putniem un zivīm.

Tutomu Jamaguči no Japānas

7

1945. gadā šo vīrieti skāra divi atom uzbrukumi. 6. augustā  viņš bija pirmās atombumbas Hirošimas upuris un pēc trīs dienām viņš cieta arī Nagasaki atombumbas uzbrukumā, bet izdzīvoja. Neticama veiksme!

Džoana Gintera no Teksasas

8

Šī veiksmīgā sieviete ir Stenfordas universitātes pasniedzēja. Viņa ir pasaules veiksmīgākā loteriju spēlētāja. Viņa ir laimējusi jau 4 reizes  – pirmajā reizē viņa laimēja 5,4 miljonus dolāru (~4 797 000 eiro), otrajā – 2 miljonus dolāru (~1 776 000 eiro), trešajā – 3 miljonus (~2 665 000 eiro) un ceturtajā – 10 miljonus (~8 883 000 eiro).

Bils Morgans no Austrālijas

9

Šis ir vīrietis, kurš nomira uz 14 minūtēm un pēc tam atdzīvojās. Bils piedzīvoja spēcīgu sirdstrieku, kas noveda pie tā, ka viņš bija miris 14 minūtes, bet pēc tam viņš ieslīga komā uz 12 dienām – šajā laikā viņa ģimene divas reizes jau bija atvienojusi ierīces, kas Bilu uzturēja pie dzīvības. Bils no komas pamodās bez nekādiem svarīgiem bojājumiem. Viņš tāpat arī divreiz laimēja loterijā – pirmajā viņš laimēja pilnīgi jaunu mašīnu un otrā 250 000 dolāru (~222 000 eiro).

Rojs Salivans no Amerikas

10

Rojs bija Virdžīnijas mežu rendžers, kuru ļoti pievilka zibens. Viņš savu 36 gadu karjeras laikā ir pārdzīvojis 7 zibens spērienus un izdzīvojis. Viņa vārds pat ir ierakstīts Ginesa rekordu grāmatā.

Freins Saleks no Horvātijas

11

Šis vīrietis ir mūzikas skolotājs, kurš septiņas reizes ir izbēdzis no nāves. Viņš izdzīvoja lidmašīnas avārijā, izdzīvoja, kad no tilta nogāzās autobuss, pārdzīvoja vecu mašīnu avāriju, divas reizes ir bijis degošās mašīnās un vienreiz izdzīvoja, kad vilciens nokrita no tilta un iekrita ledus aukstā upē. Vēl tam visam klāt viņš ir laimējis loteriā 1 110 000 dolāru lielu balvu. Tagad Salekam pieder kapela, lai viņš varētu Dievam pateikties par visām šīm reizēm, kad viņš ir izdzīvojis.

Aleksandrs Flemings no Anglijas

12

Aleksandrs Flemings ir Nobela prēmijas laureāts un penicilīna izgudrotājs. Viņš patiesībā to izgudroja nejauši, tomēr tas ir viens no svarīgākajiem vēsturiskajiem atklājumiem. Viņš nejauši laboratorijā baktēriju trauku atstāja nenosegtu, kas nezināmu iemeslu dēļ nakts laikā bija pārvērties par penicilīnu.

Avots: wittyfeed.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment