IKEA Latvija nāk klajā ar svarīgu informāciju par izmaiņām pakalpojumu sniegšanā

Ar svarīgu informāciju nākuši klajā Zviedrijas mājokļu labiekārtošanas preču veikala IKEA Latvija pārstāvji, kuri tādējādi reaģē uz pieprasījuma izmaiņām tirgū! 

 

IKEA sācis piedāvāt jaunu pakalpojumu – nelielu pasūtījumu līdz 30 kilogramiem svarā piegādi Rīgas robežās par zemāku cenu, informēja kompānijā. Iemesls šādām izmaiņām ir tāds, ka, esošajos tirgus apstākļos, cilvēkiem vajadzīga piegāde uz mājām arī mazākiem produktiem.

“IKEA Latvija” vadītājs Pēteris Grīnbergs norāda:

Ierobežojumi ir mainījuši patērētāju paradumus. Iepriekš pirkumi internetā ar piegādi mājās bija aktuālāki apjomīgākām precēm, piemēram, virtuves iekārtām, skapjiem un gultām. Mazākas mantas cilvēki labprātāk iegādājās uz vietas veikalā!”

“Tomēr, kopš stājušies spēkā ierobežojumi un IKEA veikals uz laiku ir slēgts, mums ir arvien vairāk klientu, kuri pasūta internetā mājsaimniecības piederumus, interjera priekšmetus un nelielas mēbeles,” norāda P. Grīnbergs.

Tieši šiem klientiem arī esot paredzēts  jaunais pakalpojums – nelielu pasūtījumu piegāde mājās par divreiz zemāku maksu!

Lasi arī: Meitene internetā pasūtīja skaistu vakarkleitu, bet saņemtais lika izplest acis

“IKEA Latvija” vadītājs pieļauj, ka jaunais pakalpojums iedrošinās cilvēkus iegādāties mājsaimniecības piederumus, interjera priekšmetus un nelielas mēbeles. Tas uzlabos arī e-komercijas efektivitāti, jo nelielie pasūtījumi ātrāk sasniegs pircējus, samazinot to uzglabāšanas laiku veikalā.

Vai tev būs noderīgas jaunās izmaiņas IKEA Latvija?

Grīnbergs pastāstīja, ka veikalā pasūtītie populārākie nelielie pirkumi patlaban ir virtuves piederumi, krūzes un glāzes, rotaļlietas un tekstilizstrādājumi, piemēram, spilveni. Decembrī pircēji aktīvāk iegādājās dāvanu saiņojamo papīru un dažādas kastes. Janvārī, kad interneta veikalā notika izpirkšana, pieauga guļamistabas tekstila, interjera priekšmetu, organizatoru un glabāšanas risinājumu pasūtījumi, piemēram, pieprasījums pēc kastēm un plauktiem.

 

Jau ziņots, ka 2018. gada 30. augustā Rīgā tika atklāts IKEA veikals. Rīgas IKEA veikala platība ir 34 500 kvadrātmetru, bet veikala teritorija kopumā aizņem 10 hektārus. Kopējie ieguldījumi IKEA veikala izveidē Latvijā bija vairāk nekā 50 miljoni eiro.

IKEA franšīzes ņēmējs Latvijā ir “Paul Mason Properties”, kura īpašniekam pieder arī IKEA veikals Lietuvā un Islandē. “Paul Mason Properties” vienīgā īpašniece ir Nīderlandes “FE Corporation B.V. Netherlands”.

Kompānija IKEA izveidota 1943. gadā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment