115 gadus vecs vīrs atklāj savu noslēpumu, kas jāēd, lai dzīvotu garu mūžu

bernardo

Vai tu zini, kā nodzīvot līdz 115 gadiem? Šīm vīram ir atbilde un viņš apgalvo, ka lietojot šos 5 produktus ikdienā- ilgs mūžs garantēts!

Bernando LaPallo ir dzimis 1901. gadā. Interesants ir fakts, ka viņš nav pirmais savā ģimenē, kurš nodzīvo tik ilgu mūžu. Jauns būdams viņš sekoja sava tēva paraugam un ievēroja veselīgu dzīvesveidu, tā, lietas, ko viņām iemācīja tēvs, viņš ir piekopis visu savu dzīvi. Viņu tik ļoti ieinteresēja veselīgs dzīves stils, ka viņš pat sāka studēt kulinārijas mākslu Parīzē.
Bernando kungs apgalvo, ka viņam ir izdevies nodzīvot tik ilgi, pateicoties tieši veselīgam dzīves stilam, un ka tam nav nekādas saistības ar gēniem. Pat tik ievērojamā vecumā viņš uztur sevi formā. Viņa ikdiena sastāv no regulārām pastaigām, un lielu daļu laika viņš pavada, minot krustvārdu mīklas, jo tas uzturot viņa prātu mundru.

Pēc viņa stāstītā , lai nodzīvotu tik ievērojamu mūžu uzturā jālieto daudz dārzeņu un augļi, lasi un sarkano gaļu, taču pats svarīgākais esot 5 produkti, bez kuriem pavisam noteikti viņam tas nebūtu izdevies

 

Šķir nākamo lapu, lai uzzinātu kādi 5 produkti var palīdzēt nodzīvot tik ilgi!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment