Informācija īpašniekiem par Toyota karšu atjauninājumiem

Lai kurp tu dotos, Tavas Toyota navigācijas sistēmas atjaunināšana ir būtisks nosacījums patiesam sirdsmieram. Tādējādi tu vari būt drošs, ka maršruta, pa kuru tu brauc, izveidošanā ir izmantoti visjaunākie karšu dati un tevi nepārsteigs jaunas ceļu sistēmas vai citas izmaiņas.

Karšu atjaunināšanas priekšrocības

  • Mazini stresu
    Apmēram 15%* ceļu tīklu mainās katru gadu, tāpēc Tavas Toyota navigācijas sistēmas atjaunināšana palīdz būt drošam, ka Tu brauc pēc visprecīzākās pieejamās kartes – un tas nozīmē mazāk stresa brauciena laikā. 
  • Ietaupi degvielu
    Ar jaunākajiem karšu datiem uz savu ceļamērķi Tu vari doties pa visefektīvāko maršrutu. Tas nozīmē mazāk kilometru, mazāku maldīšanos un daudz efektīvāku degvielas izmantojumu. Tas saudzē gan planētu, gan Tavu maku. 
  • Ietaupi laiku
    Tava atjauninātā Toyota navigācijas sistēma ļauj Tev izvēlēties savu maršrutu – lai Tu varētu izvēlēties ātrāko vai īsāko ceļu atkarībā no tā, cik daudz laika ir Tavā rīcībā.

Jaunas funkcijas un uzlabojumi

  1. gada pavasara karšu atjauninājumi ietver jaunas funkcijas un papildu uzlabojumus, kas uzlabos navigācijas pieredzi Tavā Toyota. Tas nozīmē: labāku savienojamību (Bluetooth, USB…), precīzāku kartogrāfiju (automātisku tālummaiņu, skatus uz tuneļiem un ceļu krustojumiem, daudz precīzākus maršruta aprēķinus…) vai integrāciju ar sociālo mediju aplikācijām.**

Cik veca ir Tava karte?

“Salīdzini jaunāko versiju ar savu pašreizējo karti. 

 Pavasaris 2012Rudens 2012Pavasaris 2013Pieaugums (1 gads)
Karšu pārklājums (1)12 445 006 km12 675 032 km12 918 431 km+ 473 425 km
POI (2)4 248 7124 696 5395 018 320+ 769 608 POI


Atjaunini tūlīt un izbaudi īstu sirdsmieru

Jaunākie Toyota navigācijas sistēmas atjauninājumi ir pieejami šobrīd. 

Konsultējies savā pilnvarotajā Toyota pārstāvniecībā, lai saņemtu pēdējos atjauninājumus savai Toyota navigācijas sistēmai

* Datu avots: Navteq. 

** Šīs funkcijas var nebūt pieejamas visām ierīcēm. Konsultējies tuvākajā Toyota servisā, lai uzzinātu vairāk. 

(1) Valstis, kas ietvertas šajos datos: Albānija, Austrija, Baltkrievija, Beļģija, Bosnija, Bulgārija, Čehija, Dānija, Francija (ieskaitot Andoru un Monako), Grieķija, Horvātija, Igaunija, Islande, Itālija (ieskaitot Sanmarīno un Vatikānu), Īrija, Krievija (ieskaitot Kaļiņingradu), Latvija, Lielbritānija, Lietuva, Luksemburga, Maķedonija/Bijusī Dienvidslāvijas Republika Maķedonija, Malta, Melnkalne, Moldova, Nīderlande, Norvēģija, Polija, Portugāle, Rumānija, Serbija, Slovākija, Slovēnija, Somija, Spānija (ieskaitot Gibraltāru un Kanāriju salas), Šveice (ieskaitot Lihtenšteinu), Turcija, Ukraina, Ungārija, Vācija un Zviedrija.

(2) NAVTEQ Maps® datubāzes pilnveidošana ietver šādas „Svarīgāko apskates objektu (POI)“ kategorijas. Šīs POI kategorijas var būt pieejamas ar citiem nosaukumiem un/vai kategoriju sagrupēšanu un/vai iedalījumu. Lūdzu, ievēro, ka atmiņas optimizēšanas nolūkos dažas kategorijas var nebūt pieejamas Tavā sistēmā. Papildus NAVTEQ Maps® „Svarīgākajiem POI“ Tavā sistēmā var būt ietvertas NAVTEQ Maps® „Paplašinātā POI sarakstakategorijas, piedāvājot vēl vairāk informācijas!

Rakstu iesaka –

Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment